un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mini-pizza iPan

27 May 2013  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Am fost la Pizza Hut să încerc noile mini-pizze iPan, servite câte 4 la o porție. Sunt două variante, astfel:

  • margherita, bacon, hawaiană, pepperroni la 12,90 lei
  • țărănească, grecească, europeană, supremă la 16,90 lei

Am luat ambele variante și le-am împărțit. Sunt ca niște pizze mai mici, cu toate ingredientele necesare, cașcaval, blat pufos cu margini crocante șamd. Sigur, cele mai scumpe sunt mai plin de ingrediente, mai sățioase, dar mi-au plăcut mult și cele mai ieftine, unde hawaiana sau pepperroni mi-au plăcut la fel de mult.



Te saturi cu astfel de 4 “sandvișuri”? Nu mă așteptam, dar au fost suficiente. Par mici, chiar sunt mici, dar patru astfel de bucăți fac probabil cât o pizza normală de la Pizza Hut și luând în considerare și blatul pufos, am ieșit sătul de acolo.

Pe măsură ce mâncam, mi-am dat seama de avantaj: e ca și cum aș fi gustat din 4 pizze diferite, ceea ce altfel ar fi fost imposibil (nu există o quattro stagioni și oricum aia n-ar fi un fel de iPan). Cel mai bine este dacă mergeți în pereche, luați o porție scumpă și una mai ieftină și mâncați câte jumătate din fiecare tip de mini-pizza, cum am făcut noi.

Ce nu înțeleg este numele iPan. iPan? Am scris deja de două ori iPad, din greșeală.

Mai jos vedeți și un desert Dolce Vita, o cupă de înghețată pe un cookie fierbinte, tocmai scos din cuptor și servit chiar în vas termorezistent, și o felie de tort Dom de ciocolată. Bunicel, dar cam prea dulce.
ipan_pizza_hut_08ipan_pizza_hut_09

Pizza Hut are și un concurs pe Pinterest unde puteți câșțiga vouchere pentru iPan gratis. Trebuie să dați Repin la orice imagine de pe board-ul lor, păstrând tag-ul #iLovePan, și asta e tot.

    6 comentarii

  1. Acuma daca pui un “i” in fata oricarui cuvant e cool de tot. Plus ca pretul produsului trebuie sa fie mai mare, prin definitie.

      (Citează)

  2. De gustibus..

    Plus ca pizza hut nu e cu nimic mai special decat mac, kfc sau alt fast food consacrat.

      (Citează)

  3. iDecapulmeu :) Se cam exagereaza cu i-urile astea…

      (Citează)

  4. Hai că sunt curios cum e treaba cu Pinterest, ar fi a doua campanie pe Pintrest de care am auzit (din România)

      (Citează)

  5. e blasfemie. pizza trebuie să fie mare, cu multă mozzarela și blatul să fie doar suportul pe care se amestecă toate ingredientele alea. nu invers. din ce văd, acolo e 70% pâine și restul chestii rămase de la prepararea pizzei adevărate. :)) arată simpatic, dar eu una mi-aș lua o pizza adevărată.

      (Citează)

  6. Nu stiu cum o fi la gust dar are blat echivalentul unei franzele.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus