un blog de Radu Dumitru

15% reducere la toate aspiratoarele-robot cu codul "nwradu"! Am și YouTube.

Cele mai bune băi termale

29 Mai 2013  ·

TURISM  ·

6 comentarii

Dacă vă interesează un alt tip de turism (și nu mă refer la turul bordelurilor), am citit un articol foarte interesant despre cele mai bune izvoare termale din Europa.

Nu lipsesc de pe listă locuri deja celebre precum Bath, Anglia sau cele din Elveția și Islanda, dar sunt destule și mai apropiate de noi, precum în Ungaria, Austria, Slovacia și desigur Turcia. Poate că o mică oprire pe acolo n-ar strica, mai ales dacă arată ca mai jos, unde puteți vedea imagini din Budapesta, Ungaria, și Toscana, Italia.
Budapest - Wednesday (45 of 60)Terme di Saturnia

  6 comentarii

 1. Romania nu e deloc in lista? Baile Felix? Baile Herculane ? Sacelu ? Techirghiol?

    (Citează)

  • @Mihai: păi ai mai trecut pe acolo recent, să vezi în ce paragină sunt? Stai să apară Nashu_mare, el își face concediile la Herculane.
   Aici e vorba de lux și condiții bune, ai văzut acele fotografii și cum arată locurile.

     (Citează)

 2. In Vestul tarii e indesat pamantul cu apa termala, insa nu stim sa ne folosim de ea. Pacat. Va recomand in Ungaria Miskolc-Tapolca, unic In Europa. Da-ti o cautare, sunt convins ca o sa va placa.

    (Citează)

 3. Am trecut vara trecuta prin Baile Herculane. Nu stiu cum sa-mi sterg din creier corturile din saci de plastic puse pe marginea soselei, manelele urland, chinezariile, corpurile de babe grase care pareau nespalate cu toate ca stateau in apa pana la gat.

  Pe vremuri baile aratau cam ca cele din Budapesta, uite cateva fotografii http://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Historical_monuments_in_Cara%C8%99-Severin_County
  Cam imi dau lacrimile.

    (Citează)

 4. Mihai, ia baga o cautare pe slevax.com sau spa.cz sa vezi oferte la bai in Cehia, Slovacia si Ungaria. Preturi bune, conditii de lux. Iti spun pentru ca am incercat si ma voi mai duce In iulie ma duc pe langa Liberec. Ca veni vorba, incearca Babylon aqua park sau cum ii zice, in Liberec, sa vezi acolo….

  Cauta apoi aceleasi chestii la noi. Bafta

    (Citează)

 5. @Ioana Merci, ma uit.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus