un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Bazinul de înot de la Universitatea de medicină Carol Davila

14 May 2013  ·

GÂNDURI  ·

21 comentarii

bazin_carol_davilaDacă sunteți în căutarea unui bazin de înot, am aflat recent că se poate intra și la cel din cadrul Universității de medicină Carol Davila, la prețul de 220 lei / 8 ședinte sau 300 lei / 12 ședințe. Bazinul este mare și frumos și are un site și mai frumos, dar de pe n-am reușit să aflu și cât este de adânc.

Detalii găsiți pe inot-sport.ro Se fac acolo și cursuri de înot și recuperare fizică, iar orarul pentru înot de agrement este destul de mic. Tot pe acel site găsiți o listă și cu alte bazine/piscine din București, aici.

    21 comentarii

  1. dintotdeauna m-a uimit cat de greu e de gasit un bazin in Bucuresti si mai ales cat de scump poate fi.
    ca idee, intr-un oras cu mult mai scump decat Bucurestiul dar cu piscine cam in fiecare cartier:
    o intrare 3Eur (redus 1,70)
    10 intrari 24Eur (redus 14)
    abonament o luna 37 Eur (redus 19)

      (Citează)

  2. 280 de lei pe luna la oricare (unul, la alegere) world class, include sala fitness + orice activitati din program, piscina, sauna nelimitat etc. etc.

    Trebuie doar sa stii pe cineva care are abonament acolo si sa te ia cu el.

      (Citează)

    • @AdrianG: eu zic de prețuri normale, că dacă-l știi pe paznic intri oriunde și pe gratis :P
      La World Class e câteva sute de euro pachetul acela, la preț de listă.

        (Citează)

  3. Eu inot la World Class. Asteptam un review, Radu, nu il testezi tu pentru noi? :)

      (Citează)

    • @Roxana: nu că nu știu să înot așa bine și vreau întâi să aflu cât de adânc este. Nu mă bag la ceva mai adânc de 2,5-3 metri.

        (Citează)

  4. Maaaama ce preturi! si eu care credeam ca la Oradea e scump!
    Finlanda – 12 – 15 grade peste zi (aproape de cercul polar), in Februarie – se intra la piscina (defapt un complex de 3 piscine + sauna + aparate de fitness): 2.5 Euro, daca esti student ai 50% reducere.
    Debrecen – Ungaria – 750 ft (aprox 11 lei), intarea la inot (complex olimpic cu 3 bazine + bazin pentru copii + jacuzzi + bazin cu apa de 17 grade pentru cei care doresc sa se racoreasca dupa sauna, vara, pentru 300 ft in plus se poate iesi afara la bazinul cu apa termala).
    Noroc ca a dat caldura, Romania e plina de rauri si lacuri in care se poate inota :).

      (Citează)

    • @enzo: da, dar țările acestea au mult mai multe piscine decât noi. Când or fi și la noi așa multe, concurența va scădea prețurile. Până atunci la noi se înoată și în lac…

        (Citează)

  5. E destul de vechi cel de la Medicină deja.
    Mai nou au apărut câteva bazine de înot făcute în parteneriat cu Ministerul Educației la Madgearu și Dante Alighieri

      (Citează)

  6. Sunt student intru gratis daca iti da un prieten de la medicina legitimatia si daca te duci intre orele 12-15:00 cand e un paznic mai prost sa zic asa . La inceput iti trebuie legitimatie dupa daca te vede mai des te lasa in pace . Sunt multi studenti de fac asta .

      (Citează)

  7. dar de complexul Miramar ce stiti?
    (am vazut un pret de 180ron / 8 sedinte / 4 saptamani)

      (Citează)

  8. @radu: nu e vorba de nicio concurenta. 38 de piscine, apartin toate primariei.

      (Citează)

  9. Parerea mea este ca se compara mere cu pere cand se arunca cu comparatiile de preturi. Una este bazin olimpic de 50×25 unde ai culoarul tau si alta piscina de leisure. Ca asa pana si la fite in Bamboo e numai 15 lei intrarea de luni pana joi.

    @nwradu: nu stiu de ce iti faci probleme de adancime. Bazinele olimpice n-au in Romania mai mult de 3m si aia numai daca au zona de sarituri de la trambulina la unul din capete.

      (Citează)

  10. @d.orin: E nasol Miramar, trebuie sa iti alegi zile si ore fixe in care vii/nu vii, ti se contorizeaza sedinta. Preturi la fel de mari, link.
    Eu am incercat acum Floreasca pentru o luna, era ok ca pret (250 de lei 12 sedinte, orar decent, plus ca pot sa vina doua persoane pe acelasi abonament) insa conditiile sunt sinistre, dupa luna asta caut altceva, probabil World Class dar mai vedem..

      (Citează)

  11. eu o sa bag un ochi la “Bery Fitness si Spa”. Sper sa fie ok la 8 dimineata

      (Citează)

  12. Daca ala e site frumos, eu inseamna ca sunt Leonardo da Vinc. Fara suparare!

      (Citează)

  13. @radu: are 2m adancime. Am abonament la ei.

      (Citează)

  14. Nicoleta Munteanu

    15/05/2013 la 8:58 PM

    Preturile sunt general valabile? In sensul ca pot avea acces si cei mici? Exista un instructor de inot?

      (Citează)

  15. si IDM e ok la 12 ron/h. asta dupa ce platesti cardul de membru care nu este exagerat de scump si plata se face de 2 ori pe an. din pacate am auzit ca nu mai sunt locuri si lista de asteptare este deja de aprox. 60 – 70 de oameni

      (Citează)

  16. La clubul steaua s-a construit un bazin nou intre terenurile de antrenament pentru fotbal din Bd. Ghencea. Abonamentul pentru 8 sedinte (cu sau fara instructor) este 250 ron.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus