un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Vodafone lansează RED, pachet nelimitat în orice rețea

12 Apr 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

20 comentarii

vodafone_redSunt acum la lansarea Vodafone RED, o ofertă ce include, cel puțin după sloganurile de pe monitoare, minute și SMS-uri nelimitate în orice rețea.

Iată și prețurile abonamentelor Vodafone RED nou-lansate. Le găsiți pe site-ul Vodafone.ro aici:

  • RED 29 – 29 euro/lună, nelimitat minute și SMS-uri în orice rețea, 500 MB trafic de date și 15 GB spațiu în Vodafone Cloud pentru pozele tale.
  • RED 45 – 45 euro/lună, nelimitat minute și SMS-uri în orice rețea, 2 GB trafic de date, 100 minute internaționale cu Europa și 25 GB spațiu în Vodafone Cloud pentru pozele tale, asigurare inclusă.
  • RED 65 – 65 euro/lună, nelimitat minute și SMS-uri în orice rețea, 4 GB trafic de date, 250 minute internaționale cu Europa și 50 GB spațiu în Vodafone Cloud pentru pozele tale, asigurare inclusă.

În plus, poți intra în programul “un smartphone nou în fiecare an” plătind în plus 10 euro/lună, dar nu știu mai multe detalii. Nici despre Vodafone Cloud nu știu momentan mai multe.

Văd în anunț și ceva despre muzică nelimitată prin Zonga gratuit, iar dacă îți portezi numărul actual în rețeaua Vodafone ai reduceri la telefoane (reducere de 30 euro la RED 29, de exemplu).

Am văzut câteva nemulțumiri pe net, oameni care spun că plătesc acum aproximativ 15-20-30 euro și au câteva sute de minute și mai mult trafic de date decât ce-i inclus în RED 29. Oameni buni, RED se adresează celor care vor minute nelimitate! Și în acei bani ai și ceva trafic și alte beneficii bune. Dacă ți se potrivește pachetul, îl alegi. Dacă vrei mai puține minute și mai mult trafic, faci ca până acum, rămân abonamentele MEGA, diverse extraopțiuni etc. Nu vă forțează nimeni să treceți la RED, dar e bine că avem tot mai multe posibilități din care să alegem.

vodafone_red_pachete
Există pe site-ul Vodafone și pachetele Business RED la diverse alte prețuri.

vodafone_business_red

    20 comentarii

  1. E bine, Cosmote parca avea asta de ceva timp…ramane de vazut si pretul. Pe de alta parte, nimeni nu ofera net nelimitat in acelasi pachet, cel putin in tara. Am prins acum 2 ani un abonament cu 500 mb inclusi si dupa aceea, la aceeasi bani dadeau 150, 200 maxim. Trist.

      (Citează)

  2. Preturile la abonamente sunt pe site.

      (Citează)

  3. Ce inseamna 500MB trafic inclus…?
    a) 500MB trafic limitat, dupa care xx eurocenti/MB sau
    b) 500MB trafic cu viteza standard, apoi trafic nelimitat cu viteza redusa (cost control), cum am la Orange?

      (Citează)

    • @Mihai: la Vodafone de obicei este varianta a), dar trebuie să verificăm steluțele atunci când vor fi disponibile toate detaliile pe site.

        (Citează)

  4. M-as mira sa fie nelimitat cu cost control la preturile astea.

      (Citează)

  5. Au si la Cosmote (sau aveau) ceva asemanator. Tot asa, convorbiri si mesaje nelimitate, transfer de date limitat. Lacheala.

      (Citează)

  6. @Mihai: “Trafic suplimentar internet – 0.75 EUR/50 MB”

      (Citează)

  7. De pe site-ul Vodafone: Tariful la depășire pentru internet pe mobil este de 0,75 EUR/ 50 MB pentru Vodafone RED 29, respectiv 1 EUR/ 100 MB pentru Vodafone RED 45 si Vodafone RED 65, și se aplică indiferent de traficul consumat din totalul de 75 MB, respectiv 100 MB, păstrand viteza de trafic. Viteza de navigare: până la 43,2 Mbps. Unitatea minimă de contorizare a traficului este de 10kb.

      (Citează)

  8. Nu-i rău, la abonamentul meu mă rupe de bani la fiecare MB depășire.

      (Citează)

  9. Si mie imi suna acceptabil, desi pe Orange-ul meu (Pantera 29 de iPhone, parca) am 1GB si se intampla sa depasesc.

      (Citează)

  10. La Orange depasirile nu se platesc, te limiteaza la 128 kbps.

    Eu plătesc 0,2 euro pe fiecare MB de depășire. Aia e rău.

      (Citează)

  11. Da, ziceam ca la Orange am cost control si imi scade (insesizabil pentru mine) viteza. De vreo doua ori in 3 ani s-a intamplat sa depasesc traficul inclus (1GB)… Am incercat sa obtin de la ei un contor de trafic, pe luni, dar au zis ca nu au cum sa-mi dea asa ceva…

      (Citează)

  12. Mi se pare cam putin 500 MB de trafic la abonamentul cel mai ‘ieftin’, mai ales tinand cont de tendinta pe mobile de a consuma trafic pe continut video. Altfel 500 MB ajung pentru navigare destul de feroce cu Opera, stat pe Facebook si alte asemenea.

      (Citează)

    • Ai dreptate, dar gândește-te cui se adresează abonamentele. Când ARPU este de vreo… 7? euro pe lună, un abonament de 29 euro nu se adresează întregului popor, ci celor care vorbesc mult. Gândește-te la tot felul de meserii în care ai nevoie să vorbești mult la telefon: șofer, instalator, vânzător, supraveghetor, manager de zonă, aprovizionare, rude în provincie cu care stai toată ziua la taclale… na, multe variante.

      Noi doi avem nevoie de date mai multe, dar nu toți sunt ca noi.

      Nu se așteaptă nimeni să vândă volume mari, dar cei care le cumpără le vor aduce ARPU de 4 ori mai mare decât media. De 10 ori, la cele mai scumpe.

        (Citează)

  13. Taxarea traficului suplimentar se face pe calup de 50MB, respectiv
    100MB:

    • 0.75€ / 50MB pentru abonamentele RED 29, Mega National, Mega si
    optiunile Internet pe mobil, Smartphone si BlackBerry
    • 1€ / 100MB pentru abonamentele RED 45 si RED 65

      (Citează)

  14. www.alpinismutilitarsibiu.webs.com

    13/04/2013 la 9:44 PM

    In sfarsit apare concurenta fata de cei de la cosmote,asa poate mai scad preturile si nu mai conteaza in ce retele suntem.

      (Citează)

  15. Asta ar fi si ideea , in multe tari cu apa calda nu mai exista conceptulde minute in retea… ci doar minute pur si simplu.

      (Citează)

  16. Chiar vazusem saptamana trecuta in Austria o reclama la O2 Blue, un abonament similar cu Vodafone Red. Oricum, foarte interesanta denumirea, daca aia de dincolo o fac pe blue, noi ce-ar fi s-o facem pe red?

      (Citează)

  17. Principiul RED e mai vechi și nu vine de la Vodafone România ci de la cei din UK dacă știu bine..

      (Citează)

  18. Am facut abonamentul de 29E acum o luna si am luat si un Nokia Lumia 920 cu 700 lei. Sunt foarte multumit. Inainte incarcam cartela cu 33E pe luna.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus