un blog de Radu Dumitru

Oferte bune de decembrie, plus ghid de whisky, gin și alte băuturi fine. Robotesc și la canalul meu de YouTube, orice Subscribe ajută.

SGS 4 apare de mâine la vânzare

26 Apr 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

ps_galaxy_s_4_300Majoritatea magazinelor au anunțat Samsung Galaxy S 4 [review-ul meu] pentru luni, 29 aprilie, dar cel puțin Samsung îl va vinde de sâmbătă la propria lor insulă de vânzare din mall-ul AFI Cotroceni.

Cu ocazia lansarii, Samsung Electronics Romania le aduce primilor 100 de cumparatori de Galaxy S4 de la insula Samsung din AFI Palace Cotroceni (Bucuresti) promotii speciale, incepand cu ora 18:00. De asemenea, cuplurile prezente la eveniment se pot inscrie intr-o competitie cu tema “parte din viata ta” si pot castiga unul dintre cele patru premii constand in telefoane Samsung Galaxy S4.

Mai jos am pus multe prețuri și linkuri de la magazine online:

  5 comentarii

 1. Radu, se pare ca “magazine partenere” inseamna si operatori si asta inseamna ca de maine este disponibil si la ei. Am primit azi confirmare: http://iulianmachi.ro/2013/04/samsung-galaxy-s4-la-vanzare-de-maine-promotii-pentru-primii-100-de-cumparatori/

    (Citează)

 2. 2.60O lei la Orange, am comandat eu.

    (Citează)

 3. 2600 am dat si eu pe iphone5 cand a aparut…acum sa dea dracii daca inteleg de ce zice toata lumea ca-i scump iphone-ul cand astea-s la fel…

    (Citează)

 4. Nu compara iPhone 5 cu S4, sunt din ani diferiti. Si eu am avut 5, am dat 3100 pe cel alb de 16 GB dar am renuntat pentru lipsa LTE, dar si lipsa accesului la cloud.
  Abia urmatorul iPhone va fi peste S4.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus