un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

După World of Tanks aștept Mechwarrior Online

27 Apr 2013  ·

GÂNDURI  ·

10 comentarii

M-a prins World of Tanks de când cu Bloggers Lan Party #2. Mai bag din când în când un “tănculeț”, mai trec la nivelul următor, mai șochez lumea cu un tank destroyer de damage 415 care este, în general, letal de la primul foc.

Îmi place că poți folosi terenul în avantajul tău, că te poți ascunde după dune sau stânci, că te deplasezi într-o direcție și rotești turela și tragi în alta, e foarte plăcut și când nimerești coechipieri deștepți și colaborezi cu ei fără cuvinte, fiecare înțelegându-și rolul. Nu mă mir că are succes fac mulți bani prin acest sistem freemium.



Totuși, mi-am dat seama că jocul pe care-l aștept cu adevărat este Mechwarrior Online. Este tot gratuit și tot online multiplayer, te găsești tot la volanul unei mașinării imense care se poate roti și trage în orice direcție, doar că acum vorbim de roboți gigantici, lasere, rachete, teren mult mai variat și probabil mult mai multe combinații de echipamente ce pot fi instalate.

Este jocul pe care-l așteptam înca de când jucam Mechwarrior Mercenaries pe 486. Va fi lansat pe la sfârșitul verii, iar toate informațiile sunt pe IGN.
mechwarrior_online

Apropo, Wargaming lucrează și la World of Warplanes. Aceeași idee ca la tancuri, dar cu avioane.

    10 comentarii

  1. World of Tanks dă dependență. Cred că am avut vreo 2-3 zile adunate când mi-am uitat de alte chestii.

    Vezi că pe măsură ce schimbi tancurile, se schimbă si damage-ul. De aceea te bagă în echipe cu tancuri relativ de același calibru.
    Premium ?!

      (Citează)

    • Am avut 3 zile de premium la inceput. Ma gandesc sa mai iau cateva de Pasti, cand probabil voi avea mai mult timp.

      Momentan ma lupt sa scap de M3 Lee, care un tanc groaznic pentru ca nu i se misca turela (zici ca-i TD) si e mare si prost. Trebuie sa strang 14.000 exp si 350.000 bani ca sa-l iau pe urmatorul, ceea ce e greu de facut cu un tanc varza.

      Cel mai tare imi place sa joc cu un tank destroyer, T40, cu o arma de 415 damage si echipaj bine antrenat. E cam one shot – one kill, zici ca esti sniper.

        (Citează)

  2. Şi după World of Warplanes, care o să conţină şi avioane româneşti, urmează World of Warshipis :)

      (Citează)

  3. Momentan esti la gradinita. Nu ca vreau sa ma laud dar am vreo 8000 de meciuri dintre care peste 2000 cu E75.
    Si nu am bagat un cent. ;)

      (Citează)

  4. Si eu mai jucam WOT din cand in cand. E relaxant, mai ales cand joci cu un destroyer sau un SGP.
    Da, dupa avioane va aparea și cu nave, pe apă.

    Am jucat beta de la avioane. Părea cam ciudat modul de control. Așteptăm :D

      (Citează)

  5. Incearca Hawken MMO cu mechs(roboti).

      (Citează)

  6. Link pentru Hawken : http://www.playhawken.com/

      (Citează)

  7. Un MadCat, ceva? :D

      (Citează)

  8. Cel mai recent numar Level are review cu ultima versiune si WOT plus un cod promotional, care are probabil legatora cu jocul:

    http://www.level.ro/revista/revista-lunii-curente.html

      (Citează)

  9. Problema e ca nu ofera support in limba romana. Am vazut ca recent au lansat un forum neoficial http://www.worldoftanks.ro , o incercare draguta dar tot departe de support oficial oferit in romana.

    Presupun ca inca nu le aducem destui bani ca tara incat sa merite sa angajeze personal suport pentru noi.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus