un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Review-uri de prostituate

5 Apr 2013  ·

GÂNDURI  ·

18 comentarii

sex_birou_600Vă place să citiți review-uri? Ar trebui să le citiți pe cele de prostituate de pe nimfomane.com, o comunitate solidă de bărbați care plătesc și apoi povestesc (chiar și cu categoriile clasice Ambalare, Construcție, Performanță) cum s-au comportat respectivele domnișoare și dacă experiență a fost bună sau rea.

Sunt multe faze amuzante:

  • cel care are impresia că a cucerit-o pe tipă “gemetele de rigoare care nu mi s-au parut false“, “Eu unu am facut aceea chimie cu ea, am sta de vorba inainte, am socializat, hai sa spunem ca am fost atrasi unu de altu” – link.
  • cel uimit că nu l-a anunțat nimeni că au venit două profesioniste celebre din București în Cluj, după ce mereu era invidios pe bucureșteni că au așa talente aici “Nu pot sa cred ca de 6 zile d-soara Roxana presteaza full time in Cluj si nimeni nu a scris macar un review… bun, rau, review sa fie… sa va mai plangeti alta data ca nu avem escorte in cluj… Venira fetele de o saptamana si nimeni nu vrea sa share-uiasca nimic… ce oameni.Ar putea fi mutat in sfarsit la review-uri…So, pentru cei care n-au timp ce citeasca review-ul care urmeza, o singura recomandare: Nu ratati, nu prea pupam aici in Cluj printese din categoria first class – good price asa cum se rasfata colegii din Bucuresti!“, deși din păcate prințesa “Nu face anal… Mare pacat, daca ar fi facut probabil si ala era DEEP si salbatic… Deh, nimeni nu-i perfect… Dar ma razbun ca dragonul maine dupa-masa la un anal cu Alexandra! Nici nu stie ce-o asteapta :)” însă merită banii “300 lei pe 1h si 30 minute, am stat 3 ore si 20 min, decartat 600 lei.” – link.

și, de departe cel mai tare, omul de care chiar îmi pare rău, dar fiecare cu fetișurile sale:

  • de cum am intrat a inchis usa si mi-a poruncit sa ingenunchez si sa-i platesc tributul (100€ , acum am inteles ca e mai mult). M-am conformat desi am fost luat putin cam pe nepregatite dupa care ea mi-a poruncit sa o urmez in 4 labe pana in camera ce o avea amenajata ca studio. Parca eram hipnotizat, executam fara sa cracnesc orice-mi poruncea. Nu am facut nici dus. Am lins pantofii, am lins podeaua, am fost legat si biciuit , a urinat pe mine si a trebuit sa-mi fac curaj sa ma pot opune penetrarii anale (desi sa oprit, tin minte si acum ce cravase am luat pe fund). Cand am scapat din mana ei nu mai stiam pe ce lume ma afalu.” – link.

Vorba aia, și f**** și cu banii luați!

    18 comentarii

  1. Auzi, tu cand faci reviewuri, iti iei si notite?

      (Citează)

  2. Ala ultimul e meserias – s-a dus, a dat 100 de euro si el a fost cel f..ut.

      (Citează)

  3. Eu m-am uitat ca prostul ca sunt o groaza de termeni pe care nu ii inteleg. De exemplu Waterfall (sau ceva de genul) la care imi incipuiam eu cascade,lumanari, chesti romantice…. noroc ca exista wikipedia si pentru termenii astia si m-am lamurit.

    Noi avem una celebra la Ploiesti dar nu-i gases siteul acuma. Exat asta ofera, biciuire si tot tacamul… :))

      (Citează)

  4. Pai si? Cel mai mare reviewer din Prahova nu a produs nimic despre celebra doamna? Sau nu face barter? Pun pariu ca ii face review prima data blogatu siteului…

      (Citează)

  5. Radule te stiam mai serios, cel putin eu intru pe blogul tau pentru chestii seriose, nu la review-uri cu usuratice si masochisti.

      (Citează)

    • @Alin: păi pentru review-uri de ușuratice intri pe link-urile acelea, nu aici. Aici intri pentru a afla lucruri interesante din diverse domenii.

        (Citează)

  6. Haha, asta e post de weekend. :))
    Mie cel mai tare mi s-a parut nemultumitul ala cu “baaaaa, voi nu stiati ca vin printesele?”. :))

      (Citează)

  7. @nasu_mare sa dau bani la femei? Eu? ai inebunit?

    Si am gasit siteul alice-adore.com Si da, chiar as vrea sa vad live cum ii face blogatu review…. baiii rad cu lacrimi. O data gandindu-ma la sysadmini ca poate vad cautari de genul “dominatoare Ploiesti” iar asta cu blogatu live tv facand review siteului…. diseara sau cand are emisiune sa mor de nu ii dau sieul la review :))

      (Citează)

  8. Nimfomane.ro my ass. Animal trainer rulz! \m/ http://bataiaeruptadinrai.wordpress.com/

      (Citează)

  9. @haotik:

    Am zis barter… Stiu ca e o problema cu banii.

      (Citează)

  10. Blogul lui Animal Trainer rullz. Am inteles ca revine curand, are talent la povestit, spune totul verde si mai are si feat. uri uneori :)

      (Citează)

  11. sex neprotejat cu o curva!proasta initiativa

      (Citează)

  12. Asta da bine la SEO. Oricum, e un subiect de week-end, asa ca de ce nu.

      (Citează)

  13. Ajunsesem pe site-ul ăla acu o vreme cu link de la vali. Pe lângă partea hazlie a ideii de site – review la prostituate, partea cu adevărat prostească e că atât “doamnele” cât și “clienții” scriitori de recenzii se expun chiar și sub anonimitatea parțială oferită de internet la aplicarea legii.

    Prostituția e încă ilegală în România, iar să participi e tot ilegal…

    Pe lângă aspectele de sus, 2 sunt aspectele care m-ar interesa:
    1) câteva imagini cu fețele ălora care fac astfel de “recenzii”;
    2) piața din România văd ca e inegal dezvoltată, adică sunt orașe fruntașe și “alte orașe” – care spune iarăși mult de idea de mentalitate/cultură.
    Mi se pare destul de evident că prostituția e practicată în fiecare colțișor al țării – doar că unii sunt mai inteligenți încăt să nu se laude cu așa ceva…

      (Citează)

    • @Ariel: păi cred că pot să-ți răspund eu la câteva idei.

      Site-ul este .com și nu cred că are treabă cu legile românești.
      Nu știu unde are hostingul, dar dacă e extern, vezi mai sus :P
      Prostituția este mai degrabă tolerată la noi în țară, decât strict ilegală. Să nu uităm că înainte de războaie era un fenomen foarte normal și “pe față”.

      Cât despre fețele oamenilor, te asigur că sunt de toate felurile. Frumoși, urâți, de succes, fără succes, oameni cu handicap și probleme de socializare normală și oameni care sunt centrul petrecerii, oameni cu fetișuri ciudate și alții cu unele absolut normale. Probabil că am fi uimiți de banalitatea lor.

      Ai dreptate însă, nu mi se pare un semn bun să te lauzi cu asta. Nu știi niciodată când te află cineva.

        (Citează)

  14. Salut

    Sa nu fim ipoctiti, treaba asta cu sexul de la un capat al celuilat al intervalului de bizar si ciudatenie dateaza de cand exista omnul.

    Ca mai scrie unu’ altu’ cate o parere asa sarita de pe “politically correct” ne frapeaza dar hai sa nu ne mai intrigam asa :)

    Bai frate dar sunt cate unii… :) twisted f@#ks !

    Si fetele alea… BTW, stiti ca majoritatea au un nivel de trai mult mai ridicat decat multi dintre noi de aici ?

    Merci

      (Citează)

  15. Unde gasesc nomade?nr de tel?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus