un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Rețete de cafea

21 Apr 2013  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

GIOTTO ENTERPRISE/Duccio ZennaroDacă vreți să încercați ceva rețete spectaculoase de băuturi pe bază de cafea, priviți aceste clipuri de pe site-ul Circolo Illy. Nu sunt greu de făcut, trebuie doar câteva ingrediente și poate un pahar special.

Mie tocmai mi-au dat niște idei pentru câteva clipuri video noi.

    11 comentarii

  1. Da. Bagi capsula si obtii pipi. Reteta succesului cand prepari un capucino.

      (Citează)

  2. bagi o capsula si pana se face fumezi o tigara electronica , bei o bere fara alcool cu lamaie sau futi un melc fara carapace !

      (Citează)

  3. :) Foarte tare. Cred ca o sa imi surprind nevasta, daca eu tot nu beau cafea.

      (Citează)

  4. @radu: Am cumparat o cutie de capsule ESE de la Illy. Cand am facut prima cafea am crezut ca am gresit ceva. Am citit manualul … din nou. Am incercat a doua oara. La fel. Rezultatul a fost aceeasi porcarie. Scuze pentru formulare dar asta e realitatea. Niciodata un expresso sau un capucino obtinut din capsule nu se va ridica la nivelul unuia obtinut din cafea macinata.

      (Citează)

    • @Bogdan: am avut și eu ESE. E doar cafea, fix 7 grame, pusă în acel tifon. Nu mai trebuie să speli așa mult espressorul după, aia e tot.
      Eu nu prefer capsule pentru că-mi place să încerc ce cafea vreau eu, dar nu e vreo diferența notabilă la ce iese. Mai important este ce espressor ai, ce presiune oferă, cum e măcinată cafeaua.

        (Citează)

  5. am facut!
    prefer cafea macinata facuta intr-un expresor adevarat

      (Citează)

  6. Voi din ce market va luati Illy ca eu nu am mai gasit pe nicaieri ?!

      (Citează)

  7. De ceva vreme nu am mai gasit pe nicaieri in locurile unde-mi fac cumparaturile (auchan titan / militari , carrefour orhideea , grand arena , cora sun plaza . in kaufland nu m-am uitat dar nici nu cred ca au iar in lidl trafic greu nici o sansa . deci astept sfaturi va rog

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus