un blog de Radu Dumitru

laptop msi la oferta buna
laptop msi la oferta buna

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Ouă Kinder cu Star Wars

15 Apr 2013  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Darth Vader și Luke Skywalker au apărut surprinzător în mall-ul din Băneasa, spre bucuria copiilor din zona de restaurante, și s-au duelat până când binele a învins. A fost foarte mișto momentul, s-au ascuns prin lumea adunată acolo, au ieșit și afară și au fost încurajați de copii.

Lupta a fost cu ocazia lansării unor ouă Kinder cu figurine Star Wars. Le-am căutat prin Carrefour, dar nu scria clar pe cele de la raft că ar fi din această serie nouă și n-am luat.

  5 comentarii

 1. Ouale din Carrefour erau cu Star Wars (pentru ca nu e nicio alta serie principala disponibila momentan) dar politica la Kinder e sa puna un ou cu surpriza din seria principala si 4-5 alte surprize, deci trebuia sa ai noroc sa nimeresti vreunul. Iar din restul de surprize, marea majoritate sunt niste porcarii sinistre.

  Uite un link cu seria Star Wars:
  http://euro-kat.de/euro-kat/n_toy/2012_2013/5193.htm

    (Citează)

 2. Il am deja pe Darth Vader, Jango Fett si C-3PO. Fii-mea e mare amatoare de eggs :d

    (Citează)

 3. Am gasit la Mega Image-ul din Magazinul Unirea, la casa de marcat, 2.5 ron un ou kinder.

    (Citează)

 4. hai mersi, chiar ma intrebam ce se petrece acolo cu atata lume adunata si muzica dramatica pe fundal. Te-am si zarit la un moment dat, cand plecai inspre magazine.

    (Citează)

 5. eu am “muncit” toata iarna la colectia asta…si doar acum cateva zile am finalizat-o :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus