un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Orașul în paragină: Kogălniceanu

26 Apr 2013  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

cladire_kogalniceanu

Clădirea aceasta se găsește pe bulevardul Regina Elisabeta, lângă Piața Kogălniceanu, la doi pași de centrul orașului. Este în această stare de câțiva ani și nu șțiu de ce. Nu o finalizează nimeni, nu o dărâmă nimeni, doar strică aspectul unui bulevard principal din oraș.

    8 comentarii

  1. nu mai are aprobarea de mediu, ca au taiat niste copaci aiurea. sau n-au respectat proiectul.

    lucrarile sunt suspendate, nu s-a luat decizia de demolare asa cum era normal

      (Citează)

  2. Clădirea e așa din vremuri imemoriale, eram eu student, asta înseamnă minim 1996, așa că cel mai probabil e vorba de procese referitoare la dreptul de proprietate asupra terenului, că în vremea aceea nu-și bătea nimeni capul cu autorizații.

      (Citează)

  3. Acolo era un mic parculet cu 2 alei 2-3 copaci si 2-3 banci…

      (Citează)

  4. @Cristian Banu: s-ar putea să confunzi clădirile. Asta a început să fie construită după 2006. Înainte, cum spune Mihai, era un părculeț puțin înălțat față de trotuar, cu un gard scund de fier forjat și două băncuțe și o alee circulară în jurul unui copac.

      (Citează)

  5. da, spaţiul e de formă triunghiulară, se vedea clar cînd era parc, evident şi clădirea au făcut-o tot triunghiulară…

      (Citează)

  6. Ciprian Pardău

    27/04/2013 la 12:16 AM

    Cum să fie inutilă? Are graffiti!

      (Citează)

  7. Parc cu 2 bancute si un copac? Inteleg sa fii troll, dar asta cu parcul e epica. Nu de alta, dar eu am mai multi copaci si bancute in curte, vreti sa imi numiti si curtea parc? :))))

      (Citează)

  8. In spatele acestui imobil este Casa Pompiliu Eliade – arh. Henri Susskind – casa care sta sa se darame desi ar trebui sa fie monument istoric, uite o descriere realizata de Silvia Colfescu: http://www.bucurestiivechisinoi.ro/2011/04/casa-de-pe-chei-casa-pompiliu-eliade/

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus