un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Monștri versus roboți uriași

2 Apr 2013  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Mai țineți minte desenele animate cu Voltron, Macron și desigur, Saber Rider și șerifii stelari, cu roboți uriași controlați de fapt de oameni dinăuntrul lor? Ei bine, iată trailerul la Pacific Rim, un film viitor.

    6 comentarii

  1. Ca desene animate au fost cool, ramane de vazut daca filmul o sa fie suficient de bun pe efecte ca sa nu te scoata afara din sala de cinema plictiseala si discursurile tipic americanesti.

      (Citează)

  2. Take my money!

      (Citează)

  3. Hehe, cand ai zis de serifii stelari mi-ai amintit de galaxy rangers: http://www.youtube.com/watch?v=HMpsAmWbSJg. Fiecare cu ce desene a prins.

      (Citează)

  4. Una la mână că roboţii ăia sunt făcuţi de Aperture Science şi a doua: cine câştigă etapa asta joacă în finală cu câştigătorul din filmul “cowboys & aliens”

      (Citează)

  5. Mai in gluma mai in serios, dupa ce am revazut traileru, m-am convins ca o sa fie un film pentru copii de maxim 12 ani.
    Cine ar trimite avione de vanatoare concepute sa duca lupta de mare distanta fara “visual contact” sa se bata cu monstrii aia folosind tunul de bord (inital au vrut sa nu il mai instaleze pe F22 sau F35 pentru ca e complet inutil)?
    Ca de obicei logica nu are nimic de a face cu filmele de Hollywood. Taicameu zice ca filmele de acuma sunt cam cum erau filmele sovietice cu 50 de ani in urma, adica ridicole :D.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus