un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

#firstworldproblem cu paharele

8 Apr 2013  ·

GÂNDURI  ·

15 comentarii

pahar_vinEu am o problemă amuzantă: am prea multe pahare.

Nu știu cum s-au strâns atâtea, dar am o etajeră de dulăpior de bucătărie plină de pahare, ba chiar le-am mai pus și unul în altul si tot mi se pare că dau pe afară de câte ori deschid ușile.

Cum am ajuns aÈ™a? Păi nimic neobiÈ™nuit. Câteva sticle de whisky cumpărate la pachetele cu câte două pahare m-au cadorisit cu vreo 10-12 pahare. Apoi Campari, Martini, câteva halbe de bere, niÈ™te pahare Coca-Cola primite de obicei la meniuri la McDonald’s (pe unul l-am adus din Andorra :P). S-au strâns câteva. De căni nu mai zic.

Ideea este că nu văd cum aș putea să scap de ele. Nu pot să le arunc; nu știu de ce, dar mi se pare aiurea să spargi intenționat pahare și să le arunci la gunoi. Pur și simplu pare ceva bizar de făcut.

Nu È™tiu nici dacă le pot duce undeva È™i nici nu cred că le-aÈ™ putea da cuiva la modul “ia niÈ™te pahare, am băut eu din ele, dar acum am prea multe”. De spart nu prea se sparg, mortalitatea paharelor la mine în casă este foarte mică, cred că sub unul pe an. Parcă mă văd peste 30 de ani cu debaraua plină de pahare.

    15 comentarii

  1. Vezi ca la Dorna si Aqua Carpatica inca nu dau pahare la promotie. Schimba lichidul. :)))

      (Citează)

    • @Andreea: nu cred că am mai băut recent apă din pahar, doar din sticlă. ÃŽn afară de Borsec minerală cu lămâie, care trebuie pregătită în pahar.

      @animal00: mi se pare aiurea să arunc pahare. E ca la hârtie, primesc multe blocnotes-uri sau agende și nu-mi vine să le arunc pentru că au murit copaci pentru ele.

        (Citează)

  2. le lasi la ghena

      (Citează)

  3. Ai grija ca paharele de la promotii sunt foarte proaste. O sa ai marea surpriza sa se sparga in mana in timp ce le speli => taieturi serioase la maini/degete!

    (ma refer in special la cele de la Coca-Cola/McDonald’s)

      (Citează)

  4. La mine fie le rezolv eu că-s hăbăuc câteodată, fie le “rezolvă” consoarta la spălat manual. La mama, de când a trecut la maÈ™ină de spălat vase, mortalitatea paharelor/cănilor e la un minim absolut.

      (Citează)

  5. Eu am de cola, toate colectile, de 2-3-5 ori :)

    Intr-o zi de curatenie am zis asa. Mama – 12 bucati, Maicata (Soacra adica) – 14 bucati, Fratitu – 10 bucati. Inca e plin dulapul dar am mai scapat de ele.

    Daca ai pahare cu Word Draught Master 2010-2012 te scap eu de ele ca al meu s-a spart si cel cu 2010 si cel cu 2011, nu stiu cum se face ca ala se sparge mereu si e greu de facut rost :(

      (Citează)

  6. Daca stateam prin tineretului, te scapam eu de cateva pahare de whisky… mie mi-au mai ramas doar doua :)

      (Citează)

  7. Paharele din promoÈ›iile Coca-Cola&Mickey Do sunt extrem de rezistente, GExGE. Am È™i eu o grămadă de astfel de pahare prin casă, aduse care de pe unde. Cel mai miÈ™to e din Rusia – 2009.

      (Citează)

  8. De revelion dai cu ele de podea, sa spargi ghinionul :))

      (Citează)

  9. Daca sunt multe pahare si nu ai ce face cu ele, le poti dona. Copilasii sparg multe, le poti da la o cantina sau un camin. Si la un club de tir ar fi utile, ca “farfuriile” sunt scumpe!(Glumesc, normal…!)

      (Citează)

  10. @GExGE Confirm. Pahar de la ultima promotie coca cola (de Craciun), spart in timp ce il spalam

    @Radu, te scap eu de 2-3 pahare de whiskey (pline)

      (Citează)

  11. Paharele de lipton si coca-cola de la promotiile cu 2 sticle +pahar au prostul obicei sa se sparga cand bagi mana in ele ca sa le speli. Mare atentie cu ele!

      (Citează)

  12. n-am zis “Arunca-le la gunoi” ci “du-le la ghena”.
    Le pui frumos intr-o cutie de carton si, sigur, se vor servi, ba vecinii ba femeia de serviciu.

      (Citează)

    • Eu te-am înÈ›eles, dar în această variantă le-aÈ™ găsi sparte în câteva minute din cauza copiilor jucăuÈ™i din bloc, arză-i focul!

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus