un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Filme: G.I. Joe Retaliation

1 Apr 2013  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

adrianneAm așteptat cu interes a doua parte din seria G.I. Joe; prima mi-a plăcut, în ciuda subiectului “SF”. A avut acțiune, umor, lupte pe uscat, în aer și prin ocean, mitraliere, săbii, torpile și ninja. Al doilea părea la fel de bun din trailer-ele ce-l anunțau.

Și este. Ai parte de acțiune bună și efecte speciale de calitate și aceeași combinație de ninja și arme moderne. Câteva scene mi-au plăcut foarte mult, precum cea în care Firefly atacă închisoarea sau lupta de pe munte dintre ninja de toate culorile (plus cea cu rochia roșie). Actorii sunt schimbați de la primul film, dar Dwayne The Rock Johnson face treabă bună, la fel și Bruce Willis într-un mic rol.

Totuși, filmul nu este mai bun decât partea 1. Luptele sunt mai puține și nu la fel de spectaculoase. Problema cea mai mare este scenariul foarte întortocheat, care pare scris de 3 scenariști (poate chiar a fost) ce au vrut fiecare să-l ducă într-o altă direcție. Nu te poți aștepta la seriozitate de la un film SF precum G.I. Joe, dar o simplă idee “cei răi vor să cucerească lumea, 3 soldați vor să-i oprească” a ieșit atât de complicată încât îți trebuie o schemă logică pentru a o înțelege.

De asemenea, este filmul în care toți poartă măști… pe care le scot după primele secunde de luptă deoarece îi incomodează. Și un negru orb conduce ordinul secret ninja. Totuși, merge văzut pentru distracție și relaxare fără pretenția de a ieși mai luminat din sala de cinema.

    1 comentariu

  1. tot asa si pe meleaguri straine : ” negru orb ” ?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus