un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cărți relaxante pentru ingineri

24 Apr 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Bloggers Lan Party #2 s-a desfășurat în sala de training a Romtelecom, iar lângă ea, în sala de relaxare unde se găseau cafeaua, vendomatele și măsuțele pentru o gustare, puteai răsfoi și astfel de cărți.
carte_romtelecom_electronicacarte_romtelecom_electronica_1

Cei din Romtelecom au metode ciudate de relaxare :D

  5 comentarii

 1. Ce relaxare, singura restanta din eltc am avut-o in anul 4 la TAD cu Marghescu, cartea aia albastra de deasupra mi-a scos peri albi :-)

    (Citează)

  • TAD e materia aia la care faci sinus cardinal până îți iese pe nas?

   @Revo: am păstrat puține cărți și caiete din facultate, dar cursurile lui Negrescu sunt la loc de cinste între acestea. Grea materia, dar măcar preda ceva de actualitate.

     (Citează)

 2. Marghescu defeated. Final stage unlocked: Negrescu

    (Citează)

 3. seria “NNN circuite electronice” chiar este de relaxare; le-am cumpărat cu plăcere pe mai toate din serie. Este opusa cărţii albastre de deasupra, care o cumpărai doar de nevoie :-)

    (Citează)

 4. Cărțile alea sunt puse acolo pentru renegocierea salarială anuală, renegociere care se face în urma unor testări de cunoștințe în domeniu … :P

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus