un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Asus Fonepad, tabletă de 7 inci cu 3G, la doar 1099 lei

20 Apr 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

10 comentarii

Uitați încă o ofertă excelentă: Asus Fonepad, o tabletă nouă de 7 inci, a ajuns în România și poate fi găsită în exclusivitate la eMAG.

Ce-i așa special la ea? Costă doar 1099 lei varianta cu 3G, dar are hardware la fel de bun ca și Nexus 7, adică ecran IPS la rezoluție 1280 x 800 pixeli, procesor rapid Intel Atom la 1,2 GHz, rulează Android 4.1, stocare 16 GB, autonomie de 9 ore utilizare și chipset video pentru jocuri.

Eu am văzut-o la Barcelona și mi-aș cumpăra-o cu cea mai mare plăcere (întrebam săptămânal la Asus dacă nu a venit ca să-i fac un review). Prețul acesta este foarte mic pentru un model 3G (un Nexus 7 cu 3G costă cu 300 de lei mai mult) și pentru un produs cu calitatea Asus, cu ecran IPS și calitatea bună a construcției. Cum l-au reușit? Nu are cameră foto, dar merită compromisul pentru libertatea 3G-ului.

    10 comentarii

  1. Mi se pare sub nexus 7 din cauza procesorului. N7 are quad core. Sper ca asta despre care vb este dual core ca altfel iese din orice comparatie cu n7…

      (Citează)

  2. are camera web 1,2 MP in fata-asa zice emag

      (Citează)

  3. Nu te grabesti cu “HW la fel de bun ca Nexus 7”? trebuie luata la puricat platforma aia Intel…

      (Citează)

    • @Alin: este dual-core, dar contează? Câte programe de Android sunt optimizate pentru 4 nuclee? E măcar sistemul de operare optimizat la maxim pentru asta?

      @Andrei: din ce-am butonat-o la Barcelona, era ok.

        (Citează)

  4. Mda, si mie mi s-a parut OK, dar nu am avut suficient timp sa imi fac o parere

      (Citează)

  5. Radu, o detin de vieri. S-au miscat mai rwpede asus si emag decat amazon.co.uk. crede-ma, si eu ma uitam pe blogurile din afara si intrebam la asus romania data lansarii. Vineri a aparut la emag si am achizionat-o. Este superba. In antutu scoate 8912 puncte. Galaxy nexus tocmai si-a gasit locul in cutie. O folosesc si pe post de telefon. Un singur lucru am de reprosat si tine de display cand esti afara. Nu se vede foarte bine in soare. Si facand o diferenta intre displayul fonepad si galaxy nexus: pe gnex negru e negru, adica daca sting ecranul nu prea faci diferenta inre carcasa si display, pe cand la fonepad displayul stins este mai mult o chestie gri inchis.
    Durata baterie: Pornita ieri la ora livrarii de emag 15.00 si acm la momentul postarii este virgina din punct de vedere al interactiunii cu vreo priza. Si crede-ma ca am instalat tot ce aveam pe gnex, am vb la telefon trimis mailuri la greu si ascultat zonga tot A1.

      (Citează)

  6. @nwradu

    really ? dual core ?

      (Citează)

  7. Oh, nu. E numai dualcore? Za horror!

    Cum puteti compara, din punct de vedere al vitezei in aceeasi aplicatie, doua procesoare dupa numarul de nuclee? E ca si cum ai zice ca un Aro e mai bun decat un tanc in offroad pentru ca are 4 roti spre deosebire de doar 2 senile.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus