un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Z360, un ultrabook LG foarte elegant

1 Mar 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

lg_ultrabook_z360_07
Ultrabook-ul Z360 de la LG este unul dintre cele mai subțiri și finuțe calculatoare pe care le-am văzut în ultima perioadă. Mi-a plăcut de la prima ochire și l-am rotit cu atenție pe toate părțile ca să văd ce ascunde. Carcasa este un alb mat, cu sigla LG discret trecută într-un colț, tastele se apăsau ușor chiar dacă erau înghesuite de o coloană adițională de butoane (pentru Windows 8), iar întreg PC-ul era foarte ușor și bine construit.

Specificații Z360: ecran 13,3 inci Full HD, procesor Core i3/i5/i7, subțire de 13,6 milimetri și ușor de 1,15 kg, are două porturi USB, două sloturi micro S, o ieșire HDMI și una pentru adaptor la Ethernet.

Din păcate, mi s-a spus că în România nu activează divizia de laptopuri de la LG și probabil nu-l vom vedea niciodată aici la vânzare.

Între 25 și 28 februarie am fost la Mobile World Congress în Barcelona, la invitația Orange România. Urmăriți toate noutățile pe tag-ul MWC2013, Twitter și Facebook!

    6 comentarii

  1. Cam la ce ar putea folosi două sloturi microSD?

      (Citează)

  2. M-am entuziasmat cand l-am vazut si acum am alat ca la noi in tara nu va exista. Desi nu ar trebui sa ma mir…

      (Citează)

  3. imi aduce aminte de un samsung nushcemodel

      (Citează)

  4. Arata foarte bine laptopul, iar specificatiile sunt de top, iarorturile USB 3.0 reprezinta un atu important. Un singur lucru ma intriga : amplasarea butonului ON/OFF desupra tastei Backspace nu cred ca fost cea mai buna idee. Este foarte usor ca in timp ce utilizezi tasta Backspace sa apesi accidental butonul On/Off. Pacat ca nu se comercializeaza si la noi ..
    Oare vine dotat cu SSD sau HDD ?!?

      (Citează)

    • @C.Viorel: foarte multe au așa butoanele și te obișnuiești. De obicei cel de Power trebuie apăsat lung pentru a declanșa închiderea.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus