un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Telefon cadou la laptopurile Sony și Samsung

26 Mar 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

După ce săptămâna trecută la anumite laptopuri se dădea cadou un espressor Nescafe Dolce Gusto, săptămâna aceasta eMAG plusează cu o ofertă și mai interesantă:

 • cumperi un laptop Samsung și primești cadou un smartphone Samsung Galaxy Gio de 549 lei
 • cumperi un laptop Sony și primești cadou un smartphone Sony Xperia Tipo Dual SIM de 559 lei

Campaniile sunt atât de asemănătoare încât sper că s-a gândit eMAG la ele, pentru că dacă ideea le-a venit “simultan” celor două branduri undeva este un spion care trebuie găsit și împușcat. Totuși, campania e bună. Telefoanele nu sunt de top, dar au Android și le puteți face cadou, vinde altora sau chiar folosi pe post de hotspot 3G/wifi.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus