un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Să fie jocuri în rețea!

29 Mar 2013  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Bloggers Lan Party II -PosterLa prima ediție a Bloggers LAN Party n-am reușit să ajung, dar la a doua mă duc. Are loc pe 6 aprilie și înscrierile sunt deschise pentru bloggeri, dar trebuie să fiți rapizi. Înscrierile se fac pe blog la Toma, ale lui fiind inițiativa și meritul organizării.

Jocul principal este World of Tanks, despre care nu știu nimic și poate până atunci îmi fac cont, fiind un joc destul de popular în lume. Eu sper să fie și ceva FPS-uri cu împușcături, poate un Counter-Strike vechi sau nou, ceva rapid și distractiv.

Bloggers Lan Party, ediția II, este un eveniment susținut de Romtelecom, Asus, Bitdefender, evoMAG și ROCCAT

  4 comentarii

 1. Wot e superb daca-ti place genul , iti recomand sa te dezvolti pe rusi sau nemti ! :D

    (Citează)

 2. Eu insist nu nemții, dar e addictive rău.

    (Citează)

 3. *cu

    (Citează)

 4. Din pacate cam pe cand ajungi la tier 6-7 incepi sa pierzi din inertie si o sa trebuiasca sa revii la jucat cu tancurile de tier mai mic ca sa castigi destul pentru a avansa.

  Oricum, se intelege modelul de business, doar e F2P

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus