un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

În weekend ai șanse mai mari la Amsterdam

30 Mar 2013  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

post_statiibonus_blogs
OK, concursul nostru pentru fotografiat personajele ING din stațiile RATB s-a încheiat (a câștigat echipa Manafu), dar continuă concursul mare, cel prin care ING acordă ca premiu o excursie la Amsterdam, plus alte premii mici, după o extragere la sorți pe 4 aprilie.

Acum în weekend probabil că vă plimbați mai mult prin oraș, mai ales că trece și perioada aceasta nasoală de iarnă. Dacă vedeți o stație RATB branduită de ING scanați codul ei QR cu telefonul și în aplicația care se deschide îmbarcați personajul respectiv în avion. Cu cât mai multe, cu atât mai bine, iar cei ce le îmbarcă pe toate au șansa la acea vacanța într-unul dintre cele mai frumoase și inedite orașe ale Europei. Și cum timp mai este puțin, codurile QR din stațiile din imagine îți aduc de două și respectiv de 5 ori mai multe șanse dacă le scanezi până duminică noaptea.

Nu-i foarte greu să aduni personaje. De exemplu în zona Eroilor sunt vreo 6-7 diferite, la fel și pe la Unirii. Harta completă cu toate stațiile, precum și informații despre concurs găsiți pe site-ul oficial zboruldeamsterdam.ro

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus