un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Rezervă pe viață de lapte pentru cafea

6 Mar 2013  ·

GÂNDURI  ·

10 comentarii

laptic_delacoAcum ceva timp v-am arătat cum puteți desface o capsulă de lapte de cafea fără să sară picături de lichid din ea. Am folosit o capsulă Delaco drept exemplu.

Vreo patru luni mai târziu cineva de la firma Delaco mi-a trimis un email prin care mă felicita pentru acel clip amuzant După email, am primit cadou și lapte de cafea… două baxuri.

Am acum 2 x 25 x 10 = 500 de capsule de lapte. Eu beau cafea în medie de 3 ori pe săptămână; chiar și cu un bax dat cadou, tot îmi rămân 250 de capsule pentru acasă, ceea ce mi-ar ajunge vreo 2 ani, dar nu cred că țin ele așa mult.

Cred că voi mai da prin prieteni. Le-aș da și cititorilor de pe blog, dar sunt produse atât de ieftine (cam 1,6 lei o folie cu 10 capsule) încât nu cred că are rost să ne complicăm așa tare.

Am primit și niște cașcaval și brânză, dar pe acestea le țin pentru mine, că pizza, sandivșurile și pastele nu se fac singure. E rândul meu să mulțumesc Delaco, așa că multumesc!

    10 comentarii

  1. Super! Sa scriem si noi despre cascaval, ceva.

      (Citează)

  2. Ai dat de cascaval, deci. Oricum, felicitari pentru cadou

      (Citează)

  3. Never say no to Delaco! Poate trimit @nashu_mare dupa tine :))

      (Citează)

  4. Piscotarule!

      (Citează)

  5. auzi Radu, pune tu un comment cu “piscotarule” la fiecare articol. Sa fie default! Sa se simta cititorii reprezentati :P

      (Citează)

  6. O nuuuuu!!!!!!

    Mai ai 2 ani de trait?!?

      (Citează)

  7. Fă mă un review la pișcoturi ca să știi o treabă :D

      (Citează)

  8. Am dat de cașcaval, la propriu, cum zice Catutzi.

      (Citează)

  9. @nea_caisă: fuck that shit, data viitoare scriu despre icre negre.

      (Citează)

  10. Lapte vad ca ai, dar limbi de pisica posezi?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus