un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Concurs: donezi mașina ta veche, câștigi un Ford Fiesta

9 Mar 2013  ·

GÂNDURI  ·

10 comentarii

fiestaM-am înscris la un concurs Ford interesant. Poți câștiga noua Fiesta, echipare Titanium cu motor 100 CP, dacă ești de acord să-ți donezi vechea ta mașină în schimbul ei. Eu sunt. Mondeo contra Fiesta e un downsize cu două clase, dar cum încă nu am copii, ci doar un consum mare și nevoia de a găsi spații de parcare uriașe, aș face-o oricând pentru o echipare Titanium.

Și pentru că sunt de treabă, nu țin concursul doar pentru mine, ca să am șanse mai mari, ci vă zic și vouă despre el. Câți ar face asta?

Partea nasoală este că în weekendul 15-17 martie trebuie să treci pe la un dealer Ford ca să-ți valideze înscrierea. Până la urmă scopul concursului e să aducă oameni în showroom ca să vadă noua Fiesta, nu doar să împartă cadouri precum Moș Crăciun.

Porniți din ford.ro/Autoturisme/NouaFiesta/Concurs

    10 comentarii

  1. Nu, mersi.
    Am vazut Fieta la 50 000 km cu rulmenti huruind ca toate alea.
    Si da, il cunosc pe sofer.
    Stiu, strugurii….

      (Citează)

    • @mArius: ideea e să donezi o mașină mai veche pentru o Fiesta nouă. Poți și să o vinzi după aceea, dacă asta vrei tu :P

      @Razvan Gavrila: inclusiv Trabant și Lăstun, dacă respectă condițiile.

        (Citează)

  2. Merge sa donez o dacie 1310 pe un Ford?…ar fi o afacere buna!

      (Citează)

  3. Foarte tare ideea. Si la mine ar fi un downsize la clasa, dar funk it, masina noua vs masina frantuzeasca cu 90.000 de km, schimb oricand chiar daca mai pun marunti de la mine :)

      (Citează)

  4. interesant, ma gandesc si poate ma inscriu :)

      (Citează)

  5. Aveti in vedere urmatorul paragraf din regulamentul concursului !!!:

    “SECŢIUNEA 11. TAXE ŞI IMPOZITE.
    Premiile peste 600 RON sunt subiecte de impozit pe venit conform legilor în vigoare. Organizatorul se obligă să calculeze, să reţină
    şi să vireze impozitul datorat pentru veniturile obţinute de către câ
    ştigător în conformitate cu Legea 571/ 2003, orice alte obligaţii de natură fiscală sau de orice altă natură, în legatură cu acestea, fiind în sarcina exclusivă a câştigătorului. ”

      (Citează)

  6. VW Golf cu 190.000 km versus masina noua la doar 2000 de euro? Da, va rog! :)

      (Citează)

  7. Azi m-am inscris cu acte cu tot duse la showroom,idea este ca eu am un ford Ka din ’97 si mi-ar prinde bn una noua. acum ramane de asteptat.cCum aflam cand sunt tragerile la sorti si cine castiga?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus