un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Produse interesante prin Lidl

14 Feb 2013  ·

GÂNDURI  ·

21 comentarii

Am fost prin Lidl și am ochit câteva produse interesante. Deseori găsesc acolo tot felul de lucruri inedite.

Branțuri încălzite. Au o mică baterie pe care bănuiesc că ți-o prinzi de picior.
lidl_09

Bec multicolor cu telecomandă.
lidl_03

Huse auto încălzite și cu sistem de masaj. Partea nasoală la astfel de huse este că se strică repede. Mișcările tale pe scaun duc la ruperea micilor fire de încălzire sau control din husă, spre deosebire de un sistem integrat în scaun.
lidl_02

Ștampilă personalizabilă. E o soluție rapidă dacă vrei o ștampilă care să nu reprezinte un însemn oficial, ci de exemplu mulți au una cu numele lor și CNP-ul și o aplică pe bonurile de masă necompletate. Restul le scriem de mână… Avea vreo 5 seturi complete de litere și cifre din care puteai forma un text.

    21 comentarii

  1. Ștampilă din aia personalizabilă am de câțiva ani și face toți banii, exact pentru bonurile de masă !
    De branțurile încălzite nu știu ce să zic, cât ține bateria aia ?

    Mie îmi place în LIDL că mai aduc câteodată și chestii mai altfel precum astea http://www.crossfire.ro/2012/11/mai-multe-paste/

      (Citează)

  2. Ce tare ii becul multicolor!!Ce pret avea?

      (Citează)

  3. Bateria tine vreo 6 ore. Si-a cumparat maica-mea si sunt grozave.

      (Citează)

  4. @Looper, când a fost achiziția? eu am trecut ieri și nu le-am observat.

      (Citează)

  5. Becul, cat e becul?

      (Citează)

  6. Degeaba aduce LIDL tot felu de chestii “interesante” daca nu au strictul necesar unui magazin alimentar cum se doreste a fi.
    O singura data am intrat intr-un LIDL cu dorinta sa imi cumpar un cola la 0.5 dar nu aveau doar la 2 l. Am zis hai sa imi iau atunci apa plata, dar la 0,5 nici din aceasta nu aveau.

      (Citează)

    • @Florin: nici nu cred că este planul lor să vândă la 0,5 litri. Mie îmi plac produsele lor alimentare, cele aduse pe sistem propriu sunt bune, la dulciuri au un raion mare și bun (au o ciocolată excelentă cu mentă, păcat că e vreo 7 lei), produsele de patiserie sunt bune, nu mă pot plânge de nimic (decât că nu am unul mai aproape de casă).

        (Citează)

  7. Singurul Lidl in care am intrat a fost cel din Mizil :) Trebuia sa cumparam ceva si am zis sa oprim acolo, ca prea se facea tam-tam cu magazinul asta. Nu am reusit sa vad chiar nimic interesant.
    Mi-a lasat impresia de magazin gen penny/plus in care nu mai intru in veci.

      (Citează)

  8. eu mi-am luat husa cu masaj si incalzire, dar nu auto, ci pt acasa. am dat 250 lei, a fost promotie acum vreo 2 sapt. este fff buna, te maseaza ca fotoliile alea unde bagi banu in mall, are si vibratii sub fund.
    3 ani garantie, made in Germany!!!

      (Citează)

  9. Stampila aia personalizata merge pe scutiri , mai usor si mai realist ca photoshopul .

      (Citează)

  10. Eu sambata am facut cumparaturile, am fost intai in Lidl de unde am luat cate 6 cutii de lapte, sucuri de toate felurile, cat sa ajunga pentru 10 zile plus paine, carne si legume pentru mai multe zile. Apoi m-am dus la extra super hypermarket Tesco, ca au galerie comerciala si pot sa ma zgaiesc la diverse si pentru ca au unele chestii gen fromage de raclette care nu se gaseste la Lidl care e mai specializat.

      (Citează)

  11. hmm, prin Franta e ultra-low cost, cu produse ieftine din toate punctele de vedere, mai ales calitativ. uneori mai vezi vreo ciocolata mai rasarita dar in general atmosfera e trista.
    sa inteleg ca in Romania au varianta “premium”? :)

      (Citează)

  12. Stefan, in Franta nu e chiar atat de rau pe cat ma asteptam sau pe cat era acum 7 ani cand era chiar naspa. Ptr o petrecere de revelion am facut toate cumparaturile de la Lidl si zau daca nu a fost o idee mai buna decat Metro de anul asta.

    In Cehia gasesc rosii mai adevarate la Lidl, foaia de placinta e mai buna dpdv calitativ decat de la o marca de marca scumpa si legumele chinezesti congelate chiar au ciuperci chinezesti si alte legume tipice si nu doar morcovi de 3 culori ca la alta marca de marca.

    In Romania, cel putin la tara la ai mei unde aveau inainte un Penny de vai de el, e super lux.

    La urma urmei, e ca orice alt magazin, tb sa te orientezi.

      (Citează)

  13. Care vreti bec multicolor cu telecomanda dati un search pe google,sunt si la 50 de lei,nu 100.

      (Citează)

  14. @stefan
    Nu stiu daca au varianta premium dar ai sanse sa gasesti produse mult mai bune calitativ fata de Cora, Carrefour care vinde in general ultimele gunoaie ale Europei.

      (Citează)

  15. balazs stefan

    02/03/2013 la 2:16 PM

    cele mai variate si de calitate produse alimentare si nealimentare le am gasit la lidl , astept fiecare saptamina de 2 ori noutatile de la lidl articolele sport nu le mai gasesti in alta parte pe care le vind la lidl

      (Citează)

  16. balazs stefan

    02/03/2013 la 2:20 PM

    produse bio ce se vind la lidl nu leam mai vazut la alte magazinesi produsele medicale sint de cea mai buna calitate cu 3 ani garantie ceasuri foarte bune electrocasnice extracalitate toate cu 3 ani garantie

      (Citează)

  17. Pentru becuri cu led intrati pe http://www.ledenergy.ro, nu am vazut becuri led multicolor dar am vazut ca au proiectoare RGB cu telecomanda.

      (Citează)

  18. Becuri LED va recomanda sa cumparati totusi produse fabricate de companii care se ocupa cu asa ceva: Samsung, Philips, Kanlux, Osram, etc.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus