un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Îmi place noul site Evomag.ro

13 Feb 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

19 comentarii

Nu știu când a schimbat Evomag aspectul site-ului, dar noul design arată excelent. Este curat, aerisit, în două culori și mult mai ușor de utilizat.

Principalul lucru pe care-l reproșam acestui magazin online până acum era aspectul site-ului. Era foarte aglomerat, cu multe culori ce anunțau oferte speciale și pachete promoționale, cu filtre amplasate pe toate părțile. Informația utilă pur și simplu nu-ți sărea în ochi. La design-ul nou ar mai fi un pic de lucru, de exemplu ți se afișează filtre care nu au nici un produs în ele, dar aplaud mișcarea.

    19 comentarii

  1. Daca e hostat tot pe un P3 cu 1GB ram si conexiune de dialup tot degeaba… Tin minte ca de black friday evomag a avut uptime total 10 minute sau ceva de genul asta. Dupa care se plangea lumea ca au anulat multe comenzi.

      (Citează)

  2. arata mult mai bine, chiar aduce putin cu pcgarage, dar cel din urma e mult mai ok.

      (Citează)

  3. mda, linkuri negre fara underline, text negru. minunat!

      (Citează)

  4. Probabil l-au angajat pe @iamntz sa le faca site-ul. Ca asta ii critica zilnic :))

      (Citează)

  5. Aduce extrem de mult cu saitu’ pcg. Nu ca asta ar fi un lucru rau.

      (Citează)

  6. muuuult mai bine asas. e mai aerisit, filtre mai accesibile. ca sa zic asa nu era greu sa faca un site asemanator cu al emg-ului.
    despre noul site cora ce zici? :)

      (Citează)

  7. “hai sa facem si noi meniu ca al emagului”, “sigur”

      (Citează)

  8. @cristian tudorache Meniu emag? Tu nu ai auzit de amazon?

      (Citează)

    • Meniu ca eMAG… e un meniu, putea fi in stanga sau în dreapta. Personal prefer să-l aibă toate magazinele în același loc, ca să șțiu unde să mă uit. Cel mai confuz era înainte, cu meniu în stânga, filtre sus șamd.

        (Citează)

  9. Dap, asta e ca bancul ala: “operatia reusita, pacientul mort”:
    http://www.price.ro/preturi_prestigio_roadrunner_hd1_720p_%28pcdvr720p01%29_511011.htm
    Site-ul arata mai bine, dar degeaba daca nu faci cumparaturi acolo. Pana si la emag (care de obicei erau mai scumpi) camera e 270 lei…

      (Citează)

  10. si mie imi place noul site evomag si, sincer, chiar ma intrebam cand il vor schimba
    acum astept ca si marketonline sa-l schimbe, iar emag sa lanseze aplicatia de mobil

      (Citează)

  11. @CristiX:
    Update: dupa ce am sesizat si lor problema cu pretul au bagat o promotioe la produs asa ca am facut si achizitia… :)

      (Citează)

  12. @CristiX: :)

      (Citează)

  13. @Mihai Patrascu: Si astazi am mai comandat una (tot de la voi): cadou pentru un prieten. O sa ma devin re-seller :))

      (Citează)

  14. Catalin Fetita

    02/08/2013 la 1:59 PM

    EVOMAG =ESCROCIMAG
    EVOMAG – un magazin care nu-si repecta conditiile de garantie,
    Pentru a evita ca alti clienti sa pateasca la fel ca mine.
    iata, pe scurt, faptele:
    – pe 15.07 am reclamat ca tableta ipad cumparata de la Evomag si aflata in garantie nu mai raspunde la comenzi pe o anumita parte a display-ului – si am lasat-o la service Evomag; am primit un proces verbal.
    – pe 23.07 am primit de la evomag un sms ca tableta e reparata.
    – am venit la evomag sa ridic produsul si am constatat ca defectul reclamat de mine nu e reparat.
    – dupa inca doua zile primesc e-mai de la dl Tomescu (sef service Evomag) niste poze facute, sustine dansul, pe data de 15.07.2013.”la putin timp dupa predarea initiala a tabletei” in care suntine el tableta este lovita si de aceea imi pierd garantia.
    Mentionez ca la predarea tabletei, in procesul verbal nu apare asa ceva. Nici chiar pe pe 23.07 nu mi-au semnalat aceste lovituri.
    Trecand peste faptul ca time stamp-ul cu data precum si metadata cu data din properties-ul pozelor poate fi usor editata, faptul ca dupa 10 zile mi se aduce la cunostinta despre niste lovituri, nu mi se pare altceva decat o incercare de a gasi un pretext de a nu respecta conditiile de garantie, intr-un mod in care ma ingrozeste: ca sa nu
    repare tableta cei de la Evomag au lovit-o in colturi apoi au semnalat lovituri dupa 10 zile de la predare.
    Daca considerati de interes pot pune la dispozitie procesul verbal, precum si toata corespondenta cu Evomag care este pe alocuri hazlie.
    Din punctul meu de vedere acest operator pe piata IT a incetat sa mai existe.

      (Citează)

    • Încearcă la ANPC, din moment ce în procesul verbal inițial nu s-au trecut acele lovituri, poți să spui că nu le-ai cauzat tu. Cred că ai șanse să câștigi.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus