blog demisec cu note fine de tehnologie

Abonați-vă la newsletter-ul Orange și puteți câștiga telefoane P20 și o tabletă.

Mantrap, un posibil Hooters de România

23 Feb 2013  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

Pub-ul Mantrap se recomandă ca fiind varianta românească a lui Hooters, un lanț american în care chelnerițele poartă niște tricouri mulate și foarte decoltate și au și ce arăta din ele. La Mantrap văd că-i pe bază de cămăși.

Localul este foarte aproape de Universitate, în spatele Palatului Șuțu vizavi de Cinema Pro, așa că probabil îl voi vizita cândva. Nu neapărat pentru domnișoarele atrăgătoare; cu aia atragi liceeni excitați. Ci mai degrabă pentru că-mi plac localurile cu specific american și în București este o lipsă acută de ele.
mantrap_1mantrap_2mantrap_3

Meniul sună interesant: cheddar cheese jalapenos con salsa, fried pickles, spicy crispy strips, coaste sau chili con carne. Mă așteptam să aibă și un burger pe acolo, dar nu. Detalii pe mantrap.ro

  11 comentarii

 1. Mi-a plouat in gura., si nu, nu mi-e foame :)

    (Citează)

 2. Mi-ar plăcea să fiu HR-istul de la Mantrap! Numa’ atât! :)

    (Citează)

 3. Am fost și la Mantrap în București, după ce în trecut am fost și la Hooters, în State. Fetele cred că erau mai drăguțe la ei, dar mâncarea e mai bună la noi. Dar, dacă vrei burgeri, să știi că la Hooters aveau și burgeri anul trecut. :-)

    (Citează)

 4. Deși am fost săptămâna asta, nu am reținut perfect prețurile (prețuri ok, de altfel). Cu aproximație, totuși: chili con carne – 20 de lei, quesadila – parcă 13 lei, onion rings – 8 lei, spicy crispy strips – 12 lei. E mai mult un pub de urmărit meciuri, ținând cont că au multe sortimente de bere și multe plasme. :-)

    (Citează)

 5. oare poți să alegi cine să te servească ?

  e înteresant și motto-ul: eat, drink, stare.

    (Citează)

 6. Toate fetele sunt drăguțe, dar nu te aștepta să fie fotomodele. Ești totuși într-un bar, până la urmă. Dacă prinzi foarte aglomerat ca atunci când am fost noi (joi, când au fost meciurile jucate de CFR și Steaua), nu cred că îți poți alege cine să te servească.

    (Citează)

 7. Eu as prefera sa ma serveasca….in particular in baia localului….

    (Citează)

 8. Sunt surprins ca n-ai auzit de McDonalds si KFC, ambele lanturi de restaurante fast food cu specific american.
  Sau de Ruby Tuesday, doar eu stiu vreo 3 locatii ale lor.
  Hard Rock Cafe de asemenea, specific american, n-ai auzit de ei?

  Pentru un blogger de tehnologie, esti foarte prost informat.

    (Citează)

  • @Alex: cred că ai o idee greșită despre ce înseamnă american dacă bagi acolo și McD și KFC.

   La Hard Rock Cafe merg cu cea mai mare plăcere. La Ruby Tuesday am fost o dată și mi-a ajuns.

   Aveam impresia că toate acestea sunt clare din blog. E prima oară când citești?

     (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus