un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ultimele ore de upgrade ieftin la Windows 8 Pro!

31 Jan 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

13 comentarii

Astăzi este ultima zi în care puteți upgrada o licență validă de Windows la Windows 8 Pro pentru doar 30 de euro, moment după care se va scumpi foarte mult. Eu tocmai am făcut-o și e chiar simplu, iar instalarea efectivă a Windows-ului 8 o faci când vrei tu, cu altă ocazie, de pe un DVD scris de tine sau de pe un stick USB.

Cum am făcut: se începe de aici, descărcând asistentul de upgrade.

Este un program care rulează direct, îți spune ce programe curente sunt compatibile și ce va trebui modificat, îți verifică automat versiunea de Windows pe care o ai și îți dă posibilitatea să cumperi un Windows 8 Pro pentru 30 euro. Poți plăti cu card sau PayPal, iar după aceasta primești pe ecran și prin email key-ul de Windows 8 Pro. Teoretic de acum îți mai trebuie doar kit-ul.

Asistentul de upgrade trage de pe net kitul de instalare, 2 GB. La final ai optiunea să faci upgrade pe loc, să instalezi pe curat sau să salvezi kitul de instalare pe un stick USB de minim 4 GB sau pe DVD. Eu l-am pus pe un stick și gata, îl instalez când voi fi pregătit pentru asta.

Dacă vă este mai ușor, urmăriți imaginile de mai jos din timpul operațiunii.

    13 comentarii

  1. Ai sarit ceva:
    – ca sa platesti doar 14.99 euro pentru Windows 8 pro trebuie mai intai sa te inregistrezi aici http://windowsupgradeoffer.com/ro-RO cu serialul de windows 7 si un numar de factura cu data intre dec 2012 – ian 2013.
    – vei primi un cod de reducere pe care il bagi in asistentul de upgrade cand iti arata cat costa si te intreaba daca ai Promo Code (undeva in dreapta – poza 7 la tine)
    – validati plata doar dupa ce dati apply si arata cost total 14.99 euro
    Cost final la plata prin paypal (la mine): 68 ron si maruntis.

      (Citează)

  2. Am facut si eu asta. Intrebarea e: Licenta e valabila doar pe calculatorul pe care am facut upgrade-ul sau pot sa-l mut (nu “copia”) pe orice alt computer ?

      (Citează)

    • @thundermar: habar n-am. Cred ca poate fi instalat și pe altul, nu șțiu.

      @cartus: da, dar al meu nu e cumpărat în perioada aceea.

        (Citează)

  3. Codul de la win 7 a fost unul de la oem, incearca cum am scris mai sus. Eu am facut totul de pe un xp si a mers (binenteles, fara instalarea update-ului, iar kitul l-am scos de pe win 7, pe xp nu te lasa sa il dai jos)

      (Citează)

  4. Daca nu am o licenta valida de win 7 se aplica?

      (Citează)

  5. Nu sta nimeni sa verifice daca e sau nu luat atunci. Serialul nu apare pe factura cand cumperi.

      (Citează)

  6. gata

      (Citează)

  7. @sho: teoretic nu, practic da

      (Citează)

  8. Momentul când realizez că îți citesc blogul de când ai scris că ți-ai instalat Vista… O_O

      (Citează)

  9. Am trecut si eu Radule. Totul a decurs lejer si fara incidente. Pretul: 14.99 E. Am primit un serial de inregistrare cu care presupun ca-mi pot instala in viitor o versiune curata de Windows8 Pro.

      (Citează)

    • @Mihai: cred că da, deși nu am găsit de unde se ia direct kitul. Trebuia să lași asistentul să-l copieze de pe net si să ți-l scrie pe un DVD.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus