un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Oferte bune la DSLR-uri

23 Jan 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

Obiectiv NikonNewsletter-ul F64 are câteva oferte incredibile:

DSLR Nikon D7000 cu obiectiv 18-105 mm, filtru UV compatibil și o tabletă Toshiba AT-100 cu Android – 4999 lei redus de la 6499 lei.

Aparatul este un model bun, obiectivul are o plajă focală mare și este foarte bun pentru excursii și multe genuri de fotografii, primești și un filtru ca să-i protejezi sticla, iar tableta inclusă este cireașa de pe tort.

Canon 1100D cu obiective 18-55 IS II și 55-250 IS II și rucsac Canon 300EG – 2299 lei redus de la 3599 lei.

1100D este un DSLR pentru începători, un entry-level de la Canon. Faptul că-l primești cu două obiective îți permite să te joci cu focale scurte și lungi, ca să înveți pentru viitor, iar rucsacul este un bonus.

Nikon D5100 cu obiective 18-55 mm VR DX AF-S și 55-200 mm VR DX EG, geantă pentru toate și card de memorie de 8 GB – 2699 lei redus de la 3477 lei.

O ofertă foarte bună pentru cei ce știu cam ce-i fotografia. D5100 este un aparat echilibrat, performant, cu multe funcții, cu siguranță un best-buy pe gama entry sau advanced.

Ca de obicei, stoc limitat, ofertă valabilă câteva zile etc.

    3 comentarii

  1. Eu mi-am achizitionat recent Nikon D600 body + Pixel Vertax D14 – grip pentru Nikon D600 cu 7500 Ron

      (Citează)

  2. Le tot zic de oferta cu tableta de ani de zile, de-abia acum au pus in practica. Cam putin si cam tarziu.

      (Citează)

  3. Eu am prins anul trecut o oferta la emag un d5100 cu obiectiv kit 18-55 , la care am primit cadou trepied hama , carpa speciala de sters hama, aceeasi geanta nikon si un card de 8gb, totul la 2300ron. Foarte buna oferta si foarte bun si aparatul. Sunt foarte multumita de el, se descura foarte bine si pe modul auto (pentru incepataori) . Recent am achizionat si un obiectiv mai luminos , un 35mm f 1.8. Si oferta actuala mi se pare destul de buna, cu obiectivele alea doua ,acoperi toata plaja 18-200mm.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus