un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

La ce eveniment să merg miercuri?

25 Jan 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

25 comentarii

Miercurea viitoare, pe 30 ianuarie, sunt invitat la 3 evenimente diferite care au loc la aproximativ aceeași oră. Întrucât nu-mi place să fac turul Bucureștiului și nici să merg undeva doar pentru 20 de minute, vă las pe voi să decideți la care mă voi duce. În fond, voi citiți pe blog despre ce-am văzut acolo.

Nu știu multe detalii. O invitație este de la Samsung despre tendințele tehnologiei în 2013 (și cum Samsung a trecut la o altă agenție, mi-ar plăcea să merg să-i salut pe respectivii oameni), alta de la Microsoft despre lansarea Office 2013 (unde aș vrea de asemenea să merg, pentru că simt că-l voi folosi ani și ani în continuare) și alta de la Epson, invitația nespecificând mai multe detalii, iar pagina invitației este blocată de antivirus. La Epson este vorba de lansarea noilor imprimante cu sistem de alimentare continuă cu cerneală, CIS, după cum intuia cineva în comentarii. Au un borcan de cerneală în ele și torni acolo mai multă cerneală când se termină, într-un sistem foarte deschis.

Votați mai jos:

La ce eveniment să mă duc?

(vedeți direct rezultatele)

Loading ... Loading ...

N-am cerut mai multe detalii despre evenimente. În opinia mea, cei care te invită ar trebui să spună clar despre ce e vorba și ce program de desfășurare are, ca să știi cât stai acolo. Cred că se merge pe ideea “nu dăm detalii ca să vină lumea, că dacă nu-i ceva interesant mulți vor refuza”

    25 comentarii

  1. office e mort. epson plm. samsung!

      (Citează)

  2. Am votat Samsung. Epson cred ca vor sa iti povesteasca despre CIS.

      (Citează)

  3. Tot Samsung am votat si eu.
    Zicea mai sus Zoso – office e mort, dar e mort doar in conditiile in care lumea nu prea mai vorbeste despre el si nu ca nu l-ar folosi ( legal sau ilegal). Chiar daca este openoffice, sunt inca multi care il folosesc pentru ca asa sunt obisnuiti cu el si nu cu open.
    Epson – sincer, sunt ( imi dau cu parerea fara multe dovezi ) multi care nici macar nu stiu cine este.
    Samsung ( nu ca as fi mare fan sau ceva ) dar e la moda acum, mai aduce totusi ceva nou si cred ca e mai ok sa mergi si apoi sa ne povestesti ce au mai zis.
    Distractie!

      (Citează)

  4. Întreabă unde e bufetul cel mai bun. Niciun eveniment nu pare interesant :)

      (Citează)

  5. Eu unul zic Samsung. Parcă au mai multe de oferit ca și brand, informații etc.

      (Citează)

  6. LOL @ OpenOffice

      (Citează)

  7. Samsung, e clar!

      (Citează)

  8. samsung clar, probabil va fi cea mai interesanta din prezentari. In plus, cine ar sta sa i se povesteasca despre o aplicatie office ? :)

      (Citează)

  9. Samsung. Iti las un cv sa il dai? :)

      (Citează)

  10. Samsung suna mai sexy, dar cred ca la MS sunt mai multe informatii, tinand cont si de situatia de la nivelul conducerii, schimbarile prin care trece, etc.

      (Citează)

  11. Clar la evenimentul Samsung.

    Office-ul 2013 nu. Ce poate sa fie interesant la pachetul Office? Un design spre win8 si cateva functii noi care oricum erau necesare de cativa ani? Ca poate nu mai merge greu?

    Epson nu. Imprimante = plicitsitor pentru cititori.

      (Citează)

  12. urasc Samsung si Microsoft, deci Epson…

      (Citează)

  13. Office nu e mort, in mediul corporate se foloseste chiar intens si nu pentru ca nu se stie de OpenOffice sau LibreOffice ci pentru ca are componente pe care celelalte 2 mentionate mai sus nu le au, va dau doar un exemplu: excel are pivot tables, un excelent instrument de analiza (se conecteaza si la baze de date externe), e incredibil cat de mult te ajuta.

      (Citează)

  14. La unul din ele o sa fie Andreea Raicu ;)

      (Citează)

  15. Samsung.

      (Citează)

  16. samsung. :-)

      (Citează)

  17. Samsung.

      (Citează)

  18. La Epson te duci degeaba, ca au mai avut o lansare anul trecut, eveniment care a fost prezentat si la tine pe blog, pentru niste imprimante cu CISS, dar care n-au mai ajuns pe piata nici acum. Desi as fi vrut una, pana urma mi-am luat hp. Microsoft are niste decenii bune de cand n-a mai lansa ceva nou, asa ca, vorba lui zoso, samsung par a fi cei mai atractivi.

      (Citează)

  19. Microsoft s-a amanat pentru 31 ianuarie.

      (Citează)

  20. Cel de la Samsung cred ca este cu masini de spalat, televizoare, chestii de genul:). Epson este cu o imprimanta ok si cerneala rezistenta la apa, iar MIcrosoft s-a mutat pe 31:)

      (Citează)

  21. acuma eu ma intreb: cine plm esti tu si de ce te-ar invita cineva undeva? pentru ca pitong sau ceva de genu asta.

      (Citează)

  22. Samsung, fără a sta prea mult pe gânduri!

      (Citează)

  23. Eu am votat Samsung pentru ca … Orange film nu era pe lista.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus