un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Vodafone anunță o săptămână de reduceri la telefoane și tablete Samsung

17 Dec 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

În perioada 17-23 decembrie mai multe modele de smartphone-uri și tablete Samsung se bucură de reduceri și oferte speciale în oferta Vodafone online, așa că uitați-vă pe ele și poate Moș Crăciun vine mai repede anul acesta.

Puteți vedea toate ofertele în pagina săptămâna super-reducerilor Samsung.

Câteva oferte sar în ochi rapid de tot. Samsung Galaxy Beam este un smartphone cu proiector, un model care în februarie a făcut ceva valuri atunci când a fost anunțat. Carcasa acestuia include un mic proiector, astfel încât poți fi cel mai tare din parcare atunci când arăți altor persoane fotografii sau filme din telefonul tău proiectându-le direct pe un perete, nu înghesuind 5 capete în jurul ecranului.

Este genul de lucru care atrage reacții de genul “bine că ești tu deștept mă!”. Also, femei. Cred. Reclamele înfățișează și oameni uitându-se noaptea, în întuneric, la filme puse de pe telefon pe tavanul camerei; genul de filme este la alegerea fiecăruia. Poate fi bun și în jocuri, chiar și la o mică prezentare PowerPoint în lipsă de altceva.

Prețul este redus de la 139 la doar 39 euro cu conectare, ceea ce nu-i rău pentru un smartphone din gama medie (4 inci, 800×480, Android, microSD și cameră 5 Mpx) și cu proiector incorporat.
galaxy_beamgalaxy_beam1

Alte reduceri bune sunt la Galaxy S III (pe maro, o culoare foarte potrivită), S III Mini, Note 2 (în opinia mea, cel mai bun telefon al anului), de câte 50 de euro. Și tabletele Tab2 și Note 10.1 au prețul micșorat cu 50 de euro, așa că se găsesc de toate pentru toți.

    3 comentarii

  1. O usoara corectura in titlu si totul e ok :)

      (Citează)

  2. Sper sa revina cat mai des cu oferte.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus