un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Suveniruri românești la Diverta

27 Dec 2012  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

În București se găsesc puține suveniruri pentru turiști sau pentru dat cadou unor străini. Vorbim de albume, magneți de frigider, scrumiere, vederi și restul prostioarelor pe care le cumperi ca turist în alte orașe. Am găsit câteva într-un mic raion din Diverta. Aveau vederi, albume, magneți, căni și farfurii de ceramică tradițională, tricouri, brelocuri, suporți de pahare șamd.

    6 comentarii

  1. mai e un magazin in pasaj la Universitate si unul in Afi Cotroceni, parca…

      (Citează)

  2. facand o gluma…mai nou gasesti la Diverta orice; dar e bine ca ai de unde gasi si aceste lucru mai ales pentru prietenii de afara

      (Citează)

  3. Da, greu de tot mai gasesti vreun produs tipic romanesc, traditional. O goana nebuna dupa un astfel de cadou … Apropo, preturile erau decente sau piperate?

      (Citează)

    • Erau preturi normale pentru astfel de obiecte. Nu chilipiruri, avand in vedere ca nu sunt multe pe piata, dar daca ai nevoie de asa ceva le poti cumpara fara sa plangi. Imi pare rau ca n-am retinut preturi exacte.

        (Citează)

  4. gasesti si la Carturesti

      (Citează)

  5. A aparut un magazin “The Souvenir Shop”, pe strada Franceza 58 vis a vis de Curtea Veche. Acolo gasiti idei de cadouri, suveniruri, artizanat din toate zonele Romaniei , Ii lucrate manual, costume populare, ceramica deosebita (Cucuteni, Marginea, Baia Mare, Horezu, Corund, etc.)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus