un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Provocarea NEX, concurs foto

11 Dec 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

sony_nex_5r_negruSony are o competiție interesantă pentru a promova mirrorless-ul NEX-5R, dar se pot înscrie fotografii făcute cu orice aparat.

Competiția Provocarea NEX îi provoacă pe fotografii amatori să realizeze fotografii mai bune decât ale unui profesionist. Până pe 31 decembrie poți încărca 3 fotografii în concurs, apoi se aleg 30 de câștigători ce vor participa la workshop-uri foto, 5 concurenți merg la carnavalul din Veneția și cândva în februarie se trage la sorți câștigătorul concursului, după un vot public pe fotografii.

Detaliile sunt pe provocareanex.sony.ro, tot acolo se face și înscrierea. Acum eu mă gândesc la ce trei fotografii să propun și eu în concurs.

NEX-5R este un mirrorless nou lansat de la Sony. Am și eu unul zilele acestea și veți citi un review detaliat în curând. Un kit cu obiectiv 18-55 costă 2999 lei la F64 (alb sau negru), dar mai bine vă uitați la pachetul cu geantă și card de memorie la 3168 lei. Este asemănător cu NEX-5-ul cu care am făcut fotografii în Turcia.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus