un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Apar în Ghidul F64 pentru sărbători

19 Dec 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

ambasadori_revista_f64Magazinul F64 a publicat revista digitală Ghidul F64 pentru sărbători de iarnă perfecte și, la pagina 8, între ambasadorii ce au de zis o vorbă bună despre magazin, ghiciți cine apare? Eu!

Sunt pus acolo între câțiva fotografi atât de talentați încât nu mă simt demn de poziția ocupată. Dacă vreți să vedeți fotografii bune, luați la rând numele de acolo și urmăriți-i pe Facebook și pe site-urile personale.

Citiți și un articol interesant despre ExpoDisc la pagina 10, uitați-vă pe lista de cursuri F64 de la pagina 14-15 (mai ales că până la sfârșitul anului cei ce se înscriu au reducere 25%, detalii aici), iar la pagina 18-19 George demontează câteva legende urbane despre fotografie.

F64 are și reduceri mari pentru Crăciun (în toate tab-urile din partea de sus), ba chiar ieri la o vizită prin magazin am văzut că dădeau cadou și cozonaci și brioșe în funcție probabil de valoarea achiziției, iar o crăciuniță este la post pentru a împacheta cumpărăturile sub formă de cadou.

Foarte mișto formulate expresiile “surprinde-l pe Moș” pentru aparate și “focusează-te pe Moș” pentru obiectivele din ofertă. Nu ca ideea Tamron de a numi PZD o tehnologie din obiectivele lor..

    3 comentarii

  1. Cand am fost prima data la magazinul F64 am ramas blocat. Eram “OAU, cate lucruri sunt aici si cate poti testa”. Mereu a fost o placere sa comand de la ei si, mai nou, sa le cer produse in teste. :)

    Din pacate, nu prea imi place ca sunt atat de focusati pe fotografi. As vrea sa se gandeasca si la videografi si sa-si aranjeze un pic categoriile de produse si sa mareasca oferta. Ma gandesc ca poate nu e cerere atat de mare pentru slidere, steadycamuri si alte jucarele.

      (Citează)

  2. Adevarat…si eu am “calcat” in f64 si mi-a placut profesionalismul lor. Daca am avea asa majoritatea magazinelor ce bine ar fi….

      (Citează)

  3. Intr-adevar, f64 pare un magazin rupt din “Occident”. Este dovada ca se poate. Nu zic, mai sunt si altii, dar nu le iese asa de bine.

    Am prins si eu “oferta” cu cozonac, dar, deh, regimul nu-mi mai permite. :(

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus