un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ai Mercedes? Beneficiezi de testare gratuită a farurilor

20 Nov 2012  ·

AUTO  ·

2 comentarii

Ați observat cum femeile preferă să care orice lucru neimportant în pungi de carton cu numele vreunul brand mare scris pe ele, doar pentru că sunt pungi care se dau la achiziția unor produse din acel magazin și vrei să arăți asta?

Uitați-vă pe stradă. Femeile merg la muncă și-și transportă sandvișul în pungi pe care scrie Zara, Marks & Spencer sau Mango. Acum câteva luni am văzut-o pe o domnișoară pe stradă cu o pungă Louis Vuitton. Am fost atât de curios încât m-am dus lângă ea la semafor și am aruncat o privire în plăsuță: avea o umbrelă și un pulover, că poate se strica vremea. Dar pungă LV… na, nu se găsește pe toate drumurile.

Am descoperit recent că există și pungi pentru bărbați. Te simți bine când ai în mână o pungă Jack Daniel’s, parcă mergi mai drept pe stradă. Azi am primit o pungă pe care scrie mare Mercedes Benz. Pungi de bărbați, v-am zis.

Dacă ai un Mercedes Benz, probabil că toți sunt invidioși pe tine. Ca să fie mai suportabil “chinul”, beneficiezi de testarea gratuită a luminilor, indiferent dacă este autoturism sau vehicul comercial, în centrele autorizate de service din toată țara, în perioada 1-30 noiembrie. Nu mai sunt multe zile, așa că profitați cât puteți de ofertă. Detalii suplimentare găsiți pe mercedes-benz.ro/TestLumini

Vine iarna, ziua e tot mai mică, luminile sunt importante. Nu doar puterea lor, ci și să fie reglate corect. Prea mulți oameni cu “xenoane” puse de ei și care bat în toate direcțiile, numai pe drum nu.

testeaza_luminile_mercedes

    2 comentarii

  1. care e boul care a generat campania asta? adica eu traversez orasul ca sa testez luminile la mercedes? pai daca ma opresc intr-un service oareacare si le testeaza aia nu cred ca vrea nea gica mai mult de 20 de lei. sau 50 de lei daca o fi in vreun service ‘brand’.
    urmatoarea campanie: daca ai mercedes vino la noi si iti dam o cafea de la aparat gratis! ura!!! sau una si mai misto: daca ai mercedes vino la noi si iti spunem daca ai masina curata sau nu :))

      (Citează)

  2. Echipa Mercedes-Benz

    21/11/2012 la 10:47 AM

    Buna George,

    Initiativa Mercedes-Benz cu privire la testul de lumini este una internationala, subliniind preocuparea companiei pentru siguranta soferilor care conduc autoturismele si autovehiculele noastre. Testele de lumini nu inseamna doar o simpla verificare a farurilor, ci si reglare a luminozitatii acestora pentru a fi in paramentri optimi de functionare.

    Orice astfel de verificare este insotita de sfaturi pentru intretinerea corecta a luminilor exterioare. Mai mult, actiunea beneficiaza de o implementare nationala si de implicarea tuturor centrelor autorizate Mercedes-Benz din Romania, fiind o modalitate in plus de a contribui la imbunatatirea traficului in anotimpul rece.

    Pe durata lunii noiembrie, nu se percep taxe pentru aceasta operatiune, iar fiecare client care a venit cu masina la testul de lumini beneficiaza de atentia si expertiza completa a reprezentantilor din fiecare service autorizat.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus