un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mărinimia ProTV-ului

27 Nov 2012  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

bianca_dragusanu_tocuri_sportȘtiți că toți cei din concursul Dansez Pentru Tine au câte un caz tragic în spate. Ei nu dansează doar pentru plăcerea noastră, ci ca să câștige premiul mare cu care să rezolve diverse probleme materiale sau de sănătate ale celor apropiați. Și fac echipă cu câte o vedetă, ca să fie show.

Bianca Drăgușanu și partenerul ei au fost eliminați din concurs după patru emisiuni. Certuri și scandaluri au fost mereu în echipă, inclusiv partenerul acuzând-o pe Bianca de faptul că nu trage suficient de tare și că dansează prost. Ideea este că în lupta ta pentru marele premiu contează și cu cine nimerești în echipă, pentru că vedete ca Oana Ioniță sau Roxana Ionescu dansează mult mai bine decât altele – așa au devenit cunoscute.

Mărinimia ProTV-ului s-a văzut după eliminarea celor doi. El a primit un CEC în valoare de 1500 de euro ca să-și ajute mama. Bianca, cea care în acuzațiile multora este văzută drept cea care a dus la eliminarea echipei, a câștigat 18.000 de euro pentru prezența în Dansez, câte 4500 de lovele pentru fiecare emisiune.

Așa că data viitoare când o auziți pe Iulia Vântur vorbind înduioșată despre tragedia concurenților și vă invită, cu voce de înger, să vă susțineți favoriții prin SMS pentru a-i ajuta să rămână în concurs și să vindece pe cineva sau să construiască o casă cuiva, amintiți-vă că ProTV-ul ia acei bani și dă de 10 ori mai mult vedetelor decât celor care chiar au nevoie de ei.

surse: Click și eBihoreanul

    8 comentarii

  1. Sa fim seriosi, nu faci nimeni afaceri in scopuri caritabile, era evident ca Protv castiga inzecit din emisiunile astea.

    In plus, daca nu plateste vedetele respective nu ar mai veni nici naiba, si nu s-ar uita nimeni la o emisiune de dans cu necunoscuti.

      (Citează)

    • @AdrianG: nici nu ma astept altfel, dar macar sa le dea si celor pe baza carora isi fac emisiunea lacrimogena la fel de multi bani. Oricum le-ar ramane suficienti.

        (Citează)

  2. sau macar “vedeta” sa ii dea partenerului partea ei.

      (Citează)

  3. Sunt curios cat si-o lua Banica pe emisiune…

      (Citează)

  4. Păi Bănică din Dansez și concertele de Crăciun își hrănește familia tot anul…

      (Citează)

  5. Alea sunt costuri de productie.

      (Citează)

  6. Eu sa fiu Pro TV nu le-as da niciun ban la concurentii “nevedete” ca sa zic asa. Mi se par chiar marinimosi. Masa + cazare si premiu pentru locul 1. Sau maxim premii pentru locurile 1,2,3 (habar n-am de premiere, nu ma uit la emisiune). Nu-i obliga nimeni pe participanti sa vina la emisiune. Ar trebui sa fie tot un fel de “user generated content” – iei premiu daca esti cel mai bun.

      (Citează)

  7. @Ciprian: Pai este user generated content, dar spre deosebire de restul emisiunilor de talente, aici chiar sunt alesi doar cei cu probleme (orfani, membru de familie cu boala grava, dorinte emotionante etc), asa ca conteaza povestea lacrimogena.

    Eu mereu am fost curios sa vad o statistica pentru SMSuri la o emisiune de genu.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus