un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Aplicație pentru găsit pozele de la mare pe Facebook

7 Nov 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

badabing pentru iphoneMi-a plăcut ideea unei aplicaţii pentru iPhone. Badabing! se numeşte şi accesează conturile de Facebook ale prietenelor tale, extrage de acolo fotografiile cu ele în costume de baie şi ţi le arata grupate într-o galerie frumoasă.

Desigur, fotografiile trebuie să-ţi fi fost vizibile de la început, aplicaţia doar le găseşte şi ţi le arată pe toate deodată. Am înţeles că se bazează pe algoritmi de detecţie a pielii, la care multe filme lucrează încă de acum mulţi ani pentru că ar ajuta la detectarea pornografiei şi a filmelor dubioase pe net.

Singura problemă este că n-am iPhone… În AppStore mulți zic că nu merge, așa că nu vă avântați la cumpărare decât dacă puteți face refund.

sursa: TechCrunch, aplicația este în AppStore.

  2 comentarii

 1. aplicatia este cumva facuta de romani? sau sunt si strainii curiosi dupa poze cu marian topless ?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus