un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Altex lansează propriul sistem de afiliere

13 Nov 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Uite una tare cu Altex.

Email primit la ora 10:14 de la Altex, prin sistemul de afiliere 2Parale.

Pe 14 noiembrie Altex România oferă 20% reducere sub formă de voucher la toate produsele din siteul www.altex.ro, cu ocazia împlinii a 20 de ani de activitate.
Am uploadat câteva bannere, găsiţi landing page aici şi regulamentul promoţiei aici.
Succes!

Email primit la ora 11:00, adică doar 45 minute mai târziu.

Dragi afiliaţi,
Am decis că de la data de 19 noiembrie 2012 să oprim campaniile noastre de afiliere.
Vă mulţumim pentru colaborare şi pentru implicarea voastră în campaniile Altex.ro şi Media Galaxy. Uneltele noastre de promovare vor deveni inactive în termen de 7 zile de la trimiterea acestui e-mail. Prin urmare, vă rugăm să nu le mai folosiţi începând cu 19 noiembrie 2012.

Decizie normală pentru că Altex şi-a lansat propriul sistem de afiliere disponibil la afiliere.altex.ro. Ce mă miră este că pe Affiliate Manager-ul Altex se pare că nu l-a informat nimeni de noutăți, din moment ce uploada bannere cu 45 de minute înainte.

Din câte am înteles, Altex vinde bine și online, pentru că au prețuri bune și Cat despre Media Galaxy, nu se ştie nimic. Au şi ei propriul sistem de afiliere? Merge tot cel de la Altex, din moment ce-i aceeaşi companie? Nu vor mai avea deloc?

Aş vrea să remarc că acesta este primul sistem de afiliere făcut de un magazin, altul decât eMAG, care cred că va funcţiona. Au mai încercat şi alţii, plecând din 2Parale bătându-se cu pumnul în piept că-şi vor lansa singuri ceva, şi au abandonat rapid ideea sau au făcut ceva ineficient. Nu-i uşor să pui la punct adservere şi sisteme de tracking şi nici să-ţi măreşti colectivul cu oamenii necesari dialogului cu afiliaţii şi întreţinerii sistemului.

afiliere_altex

    6 comentarii

  1. M-am uitat pe site-ul ALTEX azi la 13.20 dar nu scrie nimic de reduceri.

      (Citează)

  2. Serban Cristian

    13/11/2012 la 1:27 PM

    Salut Radu,

    Pana in 19 noiembrie suntem in 2Parale, avand in vedere ca este una dintre cele mai mari promotii am considerat ca este logic sa ii anuntam pe afiliati asa cum am facut-o si pana acum. Pot sa profite de comisioanele ce se pot face maine 14 noiembrie si de conversia foarte buna.

    Momentan programul Altex Afiliere acopera doar altex.ro, practic dupa 19 noiembrie, mediagalaxy.ro nu va mai avea afiliere, dar cu siguranta se va modifica situatia in viitor.

    Affiliate Manager Altex.

      (Citează)

  3. De ce sa ai o strategie de comunicare coerenta cand poti sa creezi soc si groaza in randul afiliatilor tai :)) ?

    O sa-i tina in priza.

      (Citează)

  4. Sunt meseriasi. Am facut cont la ei ieri si nu l-au aprobat pana acum. Au promotii, eu nu pot pune link de afiliat. Cand sa fac ceva din afiliere daca nu acum? Raspunsul lor: suntem in beta, lansarea oficiala este pe 20 noiembrie, aprobarea contului dureaza pana la 72 ore. Mai bine lansau dupa promotia asta, stiam o treaba si nu imi faceam sperante.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus