un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Serial nou: Arrow

19 Oct 2012  ·

GÂNDURI  ·

12 comentarii

Nu ştiam nimic despre Arrow atunci când am vizionat primul episod. Începe cu un tânăr miliardar american, salvat de pe o insulă pustie unde petrecuse ultimii 5 ani, supravieţuitor al naufragiului în care se credea că a murit împreună cu toţi cei de pe iahtul său.

Întors în oraşul său, unde familia lui controlează o mare parte din afaceri (un fel de Wayne în Gotham), devine în secret un super-erou, Green Arrow, maestru al tirului cu arcul, luptând cu mafioţii şi răufăcătorii oraşului pentru a dona bani celor nepăstuiți.

Primul episod nu explică foarte bine de unde vine această pornire. Tânărul nostru erou era un petrecăreţ notoriu înainte de a naufragia cu iahtul său. La început credeam că pe insulă a ajuns împreună cu tatăl său şi acesta l-a învăţat arte marţiale şi tir cu arcul şi i-a dat lista cu răufăcători ce trebuie distruşi, dar n-a fost aşa. Aştept să vedem cum.

Arrow vine în locul Smallville şi a debutat cu cele mai mari ratinguri înregistrate de canalul CW în ultimii ani. Episoadele următoare vor introduce tot felul de alţi eroi şi răufăcători (Kelly Hu în episodul doi). Serialul pare bine făcut, actorii sunt “iubibili”, chiar dacă nu extraordinari, şi îl voi urmări în continuare, deşi nu are acel farmec de high-school dramă pe care-l avea Smalville.

    12 comentarii

  1. Actorii sint chiar iubibili bine de tot! Numai daca vorbim de DA-itza si clar sint iubibili!
    Revenind la normalitate: mi-a placut pilotul, nu am apucat sa vad primul episod. Pare o copie de Batman, dar mi-a placut Batman si nu sint premize sa nu-mi placa Arrow.

    PS: daca in Europa nu exista, dar noi vrem sa vedem serialul, sintem pirati “puscariabili” dupa regulile producatorilor?

      (Citează)

    • @Dragos: in principiu da, pentru ca te uiti fara reclame si fara acordul lor pentru respectiva tara. E discutabil acest caz, dar cred ca ei ar avea dreptate.

      @RoLitoral: m-as uita la un Halo 3 si Halo 4 pe un Xbox, dar n-am Xbox :P Primele doua le-am jucat pe PC, super-jocuri.

        (Citează)

  2. astept păreri la sfârșitul primului sezon :)

      (Citează)

  3. Sa te uiti, daca nu ai apucat, si la Halo 4 (webisodes, pe youtube)…

      (Citează)

  4. Nu prea imi plac serialele, dar m-a prins “Lost”, pe urma “Prison Break” si de atunci nimic… nici nu prea am incercat sa ma uit ce-i drept.

      (Citează)

    • @ikinga: Battlestar Galactica? Dincolo de stilul SF si nave si roboti, serialul abordeaza niste idei si situatii foarte bune. Singurul alt serial cu povestea super-tare si intinsa pe multe episoade este Dexter.

      La categoria lejere, cu episoade fara legatura, iti recomand Person of Interest, Mentalist, Psych etc.

      @byte00: Green Arrow a aparut in comics prin 1940. Smallville a incercat niste super-eroi, dar nu l-au inventat acolo

        (Citează)

  5. Green Arrow este un personaj din Smallville, se regasesc acolo informatii cu privire la originile eroului, ba chiar daca bine imi amintesc exista unul sau mai multe episoade dedicate acelei perioade de pe insula. Ma rog..cred ca este o continuare sau poate merg in paralel evenimentele din cele 2 seriale.

      (Citează)

  6. Am vazut cele 2 episoade si deocamdata e ok.

      (Citează)

  7. wrong. nu are un nume în serial – putem presupune doar că e Arrow. în comicul din care se inspiră serialul, da. acolo e numit Green Arrow.

      (Citează)

  8. @Alex: in descriere pe iMDb apare numele eroului

    “After a violent shipwreck, billionaire playboy Oliver Queen was missing and presumed dead for five years before being discovered alive on a remote island in the Pacific…”

    PS: confirm spusele lui byte00, cateva episoade din Smallville amintesc de ‘aventurile’ lui Oliver pe o insula…

      (Citează)

  9. c rahat d serial. acum termin episodu 2 si nu mai suport :)) e mare bullshit..

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus