un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Roller-coaster-ul din mallul AFI Palace

6 Oct 2012  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

În mall-ul AFI Palace Cotroceni s-a deschis acum o lună un roller-coaster pentru copii. E micuţ şi deloc abrupt, dar măcar te dai trei ture (în clip am surprins o singură tură).

Partea proastă este că tariful e de 25 de lei pentru cele trei ture, iar copiii care au între 1 şi 1,25 metri trebuie însoţiţi de un adult. Mi se pare foarte scump, motiv pentru care multe familii se uită cu jind la trenuleţ, dar puţine se duc la coadă.

Cred că un tarif de 10-15 lei nu doar că ar fi atras mai mulţi oameni, dar ar fi crescut şi numărul celor care se dau de mai multe ori sau măcar la fiecare vizită în mall. Pentru 25 de lei, însă, puţini copii îşi conving părinţii.

    11 comentarii

  1. Dar te-ai si dat? Ca pe mine unul ma batea asa un gand…

      (Citează)

  2. Partea proasta e ca face un zgomot infernal si ai impresia ca iti cade in cap cand stai la coada la Real. (Saracele casiere…)

      (Citează)

  3. acolo daca vrea copilul sa il invarti intr-o canuta de-aia amarata, e 10 lei… slabe sanse sa ieftineasca rollercoasterul…

      (Citează)

  4. 25 de lei pt. 2 minute si jumatate… super

      (Citează)

  5. Mie mi se pare cel mai trist rollercoaster din lume, gândit de niște amatori în branșă (că dacă puneau mâna pe un RC Tycoon 2/3 sigur aveau ceva noțiuni de design în domeniu). După ce urcă cu cremaliera, e complet contrar așteptărilor: în loc să o ia la vale într-o goană nebună, coboară cea mai lină pantă din tot traseul și nu prinde viteză nici cât să omoare o rândunică pe șosea. Trist de-a dreptul…

      (Citează)

    • @Flo: n-a fost loc pentru el pentru mai mult.

      @bogdan: nu. Am dat 200 de lei pentru tot Disneyland-ul. Nu dau 25 pentru o tura de trenulet mic.

        (Citează)

  6. Ce idioti, prefera sa tina pretul sus si sa plimbe trenul cu o singura persoana in el.

      (Citează)

  7. Crede-mă că sunt RCT freak și când l-am văzut acolo am stat să-l studiez o juma de oră. Am văzut cel puțin două alte trasee mult mai tari și unul insane (cu un loop pe sub puntea unde ajung scările rulante), dar nu cred că ar fi trecut de inspecțiile de siguranță. Panta de după urcare putea fi mai adâncă, pentru că există alte porțiuni unde rollercoasterul merge mai jos. Probabil s-au gândit la zgomot, siguranță etc și de-aia nu l-au făcut, dar mie mi se pare un eșec.

      (Citează)

  8. Adevarat, este scump, dar pentru un copil de 6 ani este o experienta grozava. Poate ca e bine de stiut ca, daca parintele e obligat sa insoteasca un copil, se plateste un singur bilet.

      (Citează)

  9. Ce idee de afaceri mi-a venit! Cine imi imprumuta un mucos din asta mic?

      (Citează)

  10. Arat…. interesant. Costa o avere.
    Dupa titlu ma asteptam la total altceva (gen rollercoaster-ul din hotelul “New York New York” din Vegas), eram chiar socat :D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus