un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Obama are ghinion

30 Oct 2012  ·

GÂNDURI  ·

31 comentarii

Obama are ghinion de două ori în campania electorală (alegerile sunt pe 6 noiembrie). Prima oara a avut ghinion în prima dezbatere televizată, când Romney l-a dominat categoric. A revenit puternic în următoarele două dezbateri, dar prima a fost cea mai importantă, pe teme de politică internă, și rezultatele ei se văd în sondaje, unde Romney a recuperat enorm.

cnn_polls

A doua oară are ghinion cu furtuna Sandy, care afectează puternic toată Coasta de Est a SUA. Obama a fost nevoit să-și întrerupa campania, să anuleze diverse întâlniri și să revină in zonele afectate pentru a fi la curent cu noutățile. Pare un moment bun pentru a părea energic și eficient în rezolvarea unei crize, dar în practică nu poți estima sau preveni complet distrugerile cauzate de furtună, vor fi zone întregi distruse sau rămase fără curent electric și utilități, iar în astfel de situatii oamenii vor da vina și pe autorități.

În acest timp, Romney va avea muniție nouă cu care să dea in democrați și lipsa de organizare, deși au întrerupt ritmul campaniei ca să nu pară nesimțiti. Pentru distracție, priviți acest episod din Daily Show cu Jon Stewart, ca să vedeți ce i-a tras-o Stewart.

    31 comentarii

  1. Din contra. Sandy il ajuta.

      (Citează)

    • Nu cred. Te ajuta un cutremur, caci nu puteai sa te pregatesti pentru el, dar poti sa fii in fruntea organizarii dupa dezastru. Te ajuta poate si un atentat terorist, gen 9/11. Furtunile sunt altfel, ai cateva zile sa te pregatesti, dar niciodata nu va fi perfecta pregatirea, asa ca mereu lumea va fi nemultumita de ceva.

      E ca la noi cand vine zapada mare. TOti se plang ca autoritatile stiau ca va ninge, dar au fost nepregatite pentru a curata eficient drumurile.

      Asa si la ei. Furtuna are mereu consecinte neasteptate, raman unii cu saptamanile fara curent electric, nu vor primi ajutorul necesar pe cat de rapid considera ei ca ar trebui sa vina. Adu-ti aminte ce i-au tras-o lui Bush dupa Katrina, cand s-a zis ca agentia NEMA n-a gestionat bine criza desi fusesera avertizati ca vine una nasoala.

        (Citează)

  2. Eu vad exact invers. Acum are sansa sa faca pe eroul pe care-l americanii in vor. Sa fie vazut in mijlocul actiunii, impartind provizii etc.

      (Citează)

  3. Radu: explica-mi si mie, care-i faza cu romanii si Obama? De ce credeți voi ca Obama e Mesia, si ca e bun pentru noi? E un socialist care habar nu are de nimic! Unemployment-ul e pana la cer, cei pe food stamps au ajuns la vreo 43 milioane(Food stamps e ajutorul social din Ro), debtul a ajuns la 16 TRILIOANE( cu 5 trilioane mai mult de cand Obama a fost inaugurat), prețurile au crescut sesizabil etc. Stii cât e gas-ul in People’s Republic of California? De Benghazi ai auzit? Cum au cerut cei de acolo de 3 ori ajutor in timpul atacului terorist, si au fost refuzati? Pe tine nu te afectează, dar pe mine faptul ca tre’ sa scot mai mult din buzunar pentru ca premiumul la asigurarea medicală a crescut, ma afectează.
    Pe canalele de televiziune rulează acum un ad plătit de Miliardarul Thomas Peterffy, un imigrant maghiar. E unul din cele mai bune pe care le-am văzut pana acum, si foarte real.
    Nu mai inghititi tot ce va da presa de stânga, informați-va si din alte surse!
    P.S. Obama va pierde pe mana lui, pentru ca e simplu: in SUA se trăiește mult mai prost decât acum 4 ani. Votul meu merge înspre Romney!

      (Citează)

  4. Diana te rog eu, plange-te de orice dar nu de pretul benzinei din America.

    Lumea in Europa il place pe Obama pt ca carismatic, negru (underdog) si pentru ca de celalalt nu stie nimeni nimic inafara ca nu stie geografie.

    Oricum acolo se voteaza partide, ca peste tot, figura din frunte conteaza mai putin.

      (Citează)

  5. ONE WAY OR ANOTHER, Obama o sa castige.

      (Citează)

  6. Add: hai sa facem calcule atunci, ca sa vezi de ce vorbesti in necunostinta de cauza. Deci mașina mea are motor de 2.5L(150CP) si îmi ia cam 25-27 mpg. Dacă e traffic infernal( si aici traficul e cel mai rău din State), îmi ia chiar si mai mult. Dar sa zic o medie de 25 mpg. Un galon costa acum cca. $4.5. Eu fac între 50 si 100 mile zilnic. Media cu weekendurile e undeva la 75 mile/zi.Deci 75*7=525 mile / săptămâna. Deci 21 galoane / săptămâna. Deci pe luna vine undeva la 84 galoane. Inmultit cu $4.5 îmi da cca. $378 pe luna doar pentru gas! Seriously? Nu am de ce sa ma plâng de prețul benzinei? Pai da-mi tu $400/luna, si promit sa nu zic nimic. Pe cuvânt de cercetas!
    Acum vreo luna prețul a trecut de $5/Gal. Am pus gas si cu $5.5. Prețul la utilități, mâncare creste vazand cu ochii! Apar tot felul de taxe ascunse! Well, asta-mi zice ca Obama si sistemul socialist pe care vrea sa-l implementeze = #bigfail

      (Citează)

  7. obama nu are ghinion, ci e doar incredibil de slab. in prima dezbatere si-a luat-o rau de tot, dar si in celelalte a stat prost

    si furtuna asta nu prea are cum sa ii faca rau. orice eveniment nefericit il duce mai aproape de oameni , si el poate specula asta mai departe

    totusi, sper ca romney sa castige

      (Citează)

  8. Draga mea,

    nu pot sa cred ca te plangi de consum dupa ce ti-ai cumparat o hardughie cu rezervorul spart. Te-ai integrat perfect acolo.

    1. 2.5L ? pentru ce?
    2. 150 de cai (din 2.5L? :)) pentru ce?
    3. 100 de mile zilnic? plm, muta-te mai aproape sau schimba-ti jobul.
    4. benzina aia la noi vine 480 de EURO. la salariile noastre.
    5. mancarea e ieftina la voi. inca. again vezi si salariile.

      (Citează)

  9. @Diana:
    1. 21 galoane = ~80 litri
    2. 80 litri pe saptamana * 1.5 EUR pe litru = 120 EUR pe saptamana
    3. 120 EUR * 4 saptamani = 480 EUR pe luna
    4. 480 EUR = ~$620, la veniturile de x ori mai mici
    5. Doar te faci ca nu intelegi sau chiar esti grea de cap?

      (Citează)

  10. A, cacat, acum am dat si eu click si am intrat pe site-ul ei. Romney, ai de plm. Si doar mi-am promis ca nu ma mai cert cu prosti pe internet…

      (Citează)

    • Acum nu-i nevoie sa va injurati. Stiu ca discutiile politice duc spre asta, dar nu e un rezultat obligatoriu si se poate discuta si normal.

      Mie mi se pare logic ca Diana sa-si doreasca sa revina la o situatie pe care o avea acum niste ani referitor la preturi si benzina. In fond, si noi cand discutam despre politica noastra si promisiuni electorale, nu aducem in discutie alte tari si nu ne pasa ca in turkmenistan e de 5 ori mai ieftin combustibilul sau ca in Etiopia nu-i mancare. Si pe noi ne intereseaza preturile noastre, mancarea noastra, raportat la ce se poate imbunatati aici, nu la cat de rau o duc altii.

      Problema, asa cum o vad eu, este ca exista tendinte mondiale de uniformizare. Masini cu motor de 2,5 litri nu mai sunt rentabile. Mancarea devine mai scumpa pentru ca suntem mai multi pe planeta si tari de sclavi nu prea mai exista. Chestia asta trebuie inteleasa.

      Eu nu voi crede un politician care promite ca va readuce america la nivelul anilor de aur. Anii aceia au trecut. L-as intreba cum vrea sa faca asta, daca are un plan logic in cap, daca suna verosimil, ca doar promisiuni poate face oricine. Romney nu m-a convins ca are acest plan, ci doar ca promite de dragul voturilor. E ca la noi la primarie, cand Nicusor Dan promitea de toate, dar cand l-am intrebat exact cum va face acestea, nu avea un plan verosimil.

      @alioja: gandeste-te la situatie. Milioane pusi pe drumuri, milioane fara curent, Obama are de recuperat teren. Cand ai casa inundata, mai iti pasa de campania electorala si ce se intampla? Poate nici macar nu o mai vezi. Alegerile sunt peste cateva zile si multi vor intra la vot pe baza a ce-au auzit pana sa inceapa furtuna, iar Romney are avantaj.

        (Citează)

  11. @Diana, ar fi bine sa iti alegi o limba si sa o vorbesti doar pe aia, adica vrei sa vorbesti engleza, nicio problema cred ca majoritatea celor ce citesc comentariile o inteleg. Vrei sa vorbesti romana, ar fi perfect, ca blogul e in romana…dar romgleza ta ma lasa rece.

    + Cine te-a pus sa iti iei masina cu motor de tractor? Ti-a facut cineva un calcul cu pretul benzinei de la noi dar ia fa tu o socoteala daca ai sta in Italia, sau Grecia sau de ce nu chiar si Germania.

    Banuiesc ca zici gas la benzina, ca probabil ai uitat termenul romanesc. Adica nu cred(sper) ca ti-ai pus hardughia pe GPL.

      (Citează)

  12. De ce si-ar cumpara cineva masina cu motor de 2,5 litri si 150CP? Si ce e, Volga din anii ’60?

      (Citează)

  13. Ref la intrebarea Dianei, de ce are popularitate asa mare Obama in afara Americii: http://tinyurl.com/9krmfb5
    Ref la costurile cu benzina: si in Europa au crescut ca la balamuc preturile, nu e vina exclusiva a politicilor americane sau ale administratiei Obama. Nici macar mama lui Romney n-o sa poata sa le-aduca inapoi. Si inca in SUA e ieftin combustibilul fata de Europa. Americanii ar face bine sa-si scoata capul din dos si sa caute solutii de reducere a consumului, descoperite de mult de fabricantii auto din Asia si Europa: motoare mai mici si mai eficiente, combustibili alternativi sau macar Diesel etc.
    Ref la Romney: nu agreez socialistii, dar nici neoconservatorii. Din pacate Romney aduce mai degraba cu Bush jr decat cu Reagan. Pe cand intre Obama si Clinton parca sunt mai multe asemanari, lasand deoparte culoarea.

    In fine, noi suntem aici, americanii sunt acolo, probabil sunt mai bine pusi la curent cu situatia politica. Sau intoxicati de mediile favorabile unuia sau altuia dintre candidati.

      (Citează)

  14. Haha,ca de obicei, romanii stiu tot! Hai sa vedem ce ați înțeles! Deci mașina mare?
    Mașina e un VW Beetle! Aveam nevoie de ceva mic pentru ca sunt probleme cu parcarile! 2.5 L e motor mic, comparabil cu celelalte mașini. Ce nu înțelegeti voi (nu aveți cum ca nu știți cum e continentul american), e ca aici distantele sunt mari, si ai nevoie de mașini cu motor puternic pentru ca….tine mai mult! Chiar dacă nu sunt in domeniu, atat pot sa va zic: un motor puternic tine mai mult la folosire intensa! Plus ca eu nu o conduc in Europa, ca sa ma compar cu ceilalți participanți la trafic si mașinile lor!
    Add: tocmai am explicat de ce, si după cum ziceam motorul de 2.5 L e mediu aici. Faza e ca tre’ sa ma întâlnesc cu clienți, sa merg la școala, la cumpărături etc, si după cum ziceam distantele sunt mari! Oriunde m-as muta, tot atâtea mile as face! Voi nu ați face peste 2000 mile pe luna, decât dacă ați face turul Europei in fiecare luna! Haideti sa nu mai comparam mere cu pere! Da, mâncarea e mai ieftină aici, comparativ cu Europa! Era sa fac heart-attack la ultima vizita in Europa! Ama fie vorba între noi, prețurile din Europa se compara cu cele din Hawaii!
    Radu: era sa-i zic antevorbitorului tau ca e un dobitoc frustrat, si ca engleza lui sucks, dar m-am abtinut! :) Romney este un om de afaceri, care cu siguranta va gestiona mai bine economia decat un avocat/community organizer! America are nevoie de joburi ca de aer! Nu stiu care este rolul uraganului Sandy in cursa electorală, dar eu sper ca cei de pe Coasta de Est sa-si revină din calamitatea asta cât mai repede! De azi intr-o săptămâna sunt alegerile, ne vom gândi la asta atunci. Oricum s-a votat destul de mult pana acum!
    Alex: cu permisiunea ta, voi folosi romglish in continuare! :)) La fel cum o folosiți si voi, cei care faceți pe lupii moralisti! Eu măcar am o scuza, ca realitatea mea este in engleză, dar voi ce scuza aveți? Nu e mai bine sa discutam idei, decât persoane? Era sa zic tipic românesc!:)
    Nashule: nu fii spinos! Ma bătea gândul la un Mustang, care ghici ce motor are? Dar apoi trebuia sa-mi cumpăr si gas station! :)))
    Ipo: din nou, distantele din SUA te cam obliga la motoare mari! Inchipuie-ți ca stai 2 ore in traffic, cu motorul pornit non-stop! Iar intrarile pe freeway trebuie făcute in viteza, ca banda se uneste cu cea de pe freeway. Si in condiții normale, chiar si pe aia nu se circula cu mai puțin de 50mph. Inchipuie-ți o saniuta cu motor de 1.2L in cât timp ajunge la viteza optima? Si in cât timp se strica motorul la saniuta asta după ce mergi cu mașina la 4000 rpm zilnic cateva ore/zi!?
    Categoric nici un președinte nu poate influența prețul la benzina, nici nu are cum! Dar putem sa foram in SUA, si sa nu mai depindem de alții! Anyways, discuția este lunga si stufoasa! Si multumesc pentru ca ești excepția de la regula:)))

      (Citează)

  15. Diana, https://www.nwradu.ro/wp-content/uploads/2009/12/basevsgeoana.png
    Trebuie doar să înlocuiești pozele.

      (Citează)

  16. Nea_caisa: pai io zic sa o mai încercăm si pozitia cealalta, ca doar ne-am saturat in 4 ani de o poziție! :))))

      (Citează)

  17. Deci…ce prosti sunt nemtii aia, care la o retea de autostrazi ca numar de km dupa cea din SUA dar la o suprafata mult mai mica folosesc masini cu motoare mici pe autostrazi fara limita de viteza.
    Aaa am uitat, Audi A4(un model foarte intalnit in DE) cu motor de 2l are ~200 de cai. Iar ca exemplu de “saniuta” Seat Ibiza 1,4 benzina cu doar 10 cai mai putin decat ce ai tu.

    Te-ai incadrat perfect in societatea americana.

      (Citează)

  18. Alex: io nu ma pricep la mașini, cunostintele mele se rezuma la ce am scris. Un motor mare moare mai greu la o folosire intensa decat unul pipernicit. Dar un lucru iti spun sigur: am stat in Germania 2 ani înainte sa ma mut in State! Infrastructura in DE e buna, dar nici nu se compara cu cea din State. Pe Strada pe care locuiesc eu, cu 25mph speed limit, incap 2 mașini mari(american Style) una lângă alta! 7-8 benzi foarte largi pe sens pe freeway! No really, nu poți înțelege si aprecia ce zic, dacă nu ai vizitat măcar US! In cazul in care aveți șansa, as vrea sa va vad fata cand vedeți ce mare e totul aici, comparativ cu Europa! Inclusiv sistemul la toaleta este diferit! :))))
    Oricum discuția nu era despre mașini, ci despre alegeri! Si s-a cam deviat de la subiect! Scuze lui Radu!

      (Citează)

  19. @Diana: te scuzam ca nu te pricepi la masini pentru ca esti femeie. Ca idee in Europa e relativ comun sa ai 100 CP / 1l, adica o masina de 2.5l are cam 220-250 CP. Ce ai tu acolo e un soi de tractor cu motor mare si ineficient.
    In rest keep up the good work, dar nu te baga in povesti despre masini.

      (Citează)

  20. Ipo: ” te scuzam ca nu te pricepi la masini pentru ca esti femeie”
    Oh, sfanta condescenta! Ok, ok, recunosc ca mi-am cumpărat mașina din cauza culorii! Iar vaza pentru flori face toți banii! (Sarc)
    “Ca idee in Europa e relativ comun sa ai 100 CP / 1l, adica o masina de 2.5l are cam 220-250 CP”
    Relativ comun? Vezi ca-ți creste nasul!
    P.S. Sorry again, Radu! :)))

      (Citează)

  21. Da, la motoarele noi cel putin si care trec de 1,4 pe benzina 1,9 motorina cam asa e 100cp/l. la cele mai mici media e pe la 80cp/l.

      (Citează)

    • @Alex: Ford Ecoboost 1 litru benzina, 125 CP
      Alfa Romeo avea 1,4 litri cu 160 CP acum cativa ani

      Mai creste raportul, devin tot mai buni.

      Imi aduc aminte ca-n Formula 1 spunea unul candva ca scot 800 CP din 3 litri, dar daca i-ar lasa regulile sa faca motoare turbo pentru competitie, ar scoate 800 CP din 1,5 litri.

        (Citează)

  22. Radu: asta inseamna relativ comun? Cati din prietenii tai au Ford Ecoboost, de exemplu? Eu vorbeam de mașini normale, hai sa nu intram la turbo!
    De exemplu, dacă tot e relativ comun, ce motor (si câți CP) are mașina ta? De ce nu faci un poll sa vezi cam ce fel de mașini conduc cititorii tai, si sa vedem care e “relativul comun”, cel puțin la nivel de România! :)

      (Citează)

  23. @Diana:

    Hai ca o dai de gard. Nu, o masina nu rezista mai mult daca are un randament mai mic. Daca scoate mai putini cai din tot atata litraj/litri consumati inseamna fie ca arunca mai multe gaze nearse, fie ca transforma mai mult combustibil in caldura si vibratii, ceea ce nu e bine din punct de vedere al fiabilitatii. Ar fi fost o idee daca ar fi consumat putin. Insa un consum mare nu inseamna decat energie irosita in ce am zis mai devreme.

    Ceea ce face ca un motor sa reziste mult nu este mersul la o turatie mica ci mersul constant. Prin mers constant se intelege mers mult fara ca motorul sa iasa din conditiile de bucla inchisa. Nu conteaza turatia, conteaza sa nu il opresti. Poti sa il duci in 10 mii de ture. Daca producatorul l-a normat sa mearga in 10 mii de ture, nu apare uzura anormala. Problemele apar atunci cand il tot opresti si il lasi sa se raceasca. Cu cat mai multe porniri ai, cu atat mai nasol e.

    Ia ghici ce se intampla atunci cand mergi pe autostrada: mergi constant. Asta e tot secretul.

    Da, romanii/europenii nu arunca bani pe cacaturi de motoare de genul 3 litri/100 de cai. In schimb, foarte multi producatori produc masini de litraj mic (si foarte mic) si supraalimentate: Fiat are de 5 ani pe majoritatea modelelelor, Renault si Ford de anul asta… Iar aici am vorbit numai despre benzinare. Utilizarea turbinei pe diesel e la fel de intalnita ca radiourile pe masini…

      (Citează)

  24. Ah, si uitasem, ca sa mergi constant pe o autostrada limitata la 120 km/h, iti sunt suficienti 800cc si 50 de cai.

      (Citează)

  25. Nashule: nu am acum nici timpul si nici disponibilitatea necesară, dar pot sa apreciez cum ne-ai adus subtil înapoi la subiect, scotandu-ne din loop! americans->cars->gas—> imperialism Si uite așa se readuce in prim plan…Obama! Mai sunt 5 zile pana la alegeri…tic-tac tic-tac!
    Poate Radu deschide un poll, ceva, pe subiect. Deși ma indoiesc ca se va menține civilizat, doar e Made in România!
    See ya!

      (Citează)

  26. Diana, de ce tot ce e Made in Romania e rau, rauvoitor, necivilizat, etc? Presupun ca tu tot din Romania vii, ca si noi. Si eu am emigrat si stiu ca nu e totul doar lapte si miere nici de o parte, nici de alta dar parca nu pute chiar asa de rau ce am lasat in urma. Daca ne tot dam aere din astea de necivilizati, cred si eu ca toti or sa se comporte cu noi ca si cum am fi. Si cu asta inchei paranteza.

    Mie discutia mi s-a parut (cu cateva exceptii) destul de civilizata. Inca de la inceput ne-ai aratat care este problema europenilor cu americanii: cand toata lumea strange cureaua, americanii par sa vrea sa traiasca inca intr-un mod nesustenabil si peste puteri, sa plateasca benzina de 4 ori mai ieftin decat toti ceilalti, sa aibe tratament preferential, etc. Pe modelul saraca fata bogata.

    Obama place nu doar romanilor dar si francezilor si cehilor cu care vorbesc zilnic (iar cehii sunt anti UE). Obama pare mai deschis decat predecesorul sau, mai adevarat si parca mai simpatic, udnerdog cum zicea cineva. Pare sa aiba totusi idee de ce vorbeste sau cel putin asta e impresia mea din ce citesc pe Le Figaro, care apropos e ziar de dreapta (in sensul European) si care scrie destul de mult despre ce se intampla in SUA.

    Romney pare sa vrea sa aduca SUA la nivelul anilor 80 ca si economie si al anilor 50 ca si mentalitate. De restul lumii nu mai vorbim, pare genul de red neck tipic american care nu face diferenta intre China si Japonia sau Franta si Germania, etc Ca sa nu mai zic de faptul ca e fost mormon, reformat, care pare cel putin dubios pentru Europeni.

    Mentalitatile sunt diferite intre noi si cei de peste ocean: americanii au complexul de tara-continent, distante mari, totul este mare, gigantic, ceilalti sunt mici, noi suntem puternici (Ca si rusii si chinezii, intr-o oarecare masura, masini mari, mult bling bling). Poate si de asta ne uitam cu atata interes, Europenii au complexul de tara mica. Asa ca, normal ca ne interesam ce se intampla peste balta si e bine sa avem totusi si inputul cuiva care traieste acolo. Dar de aici, alegerea cea mai buna pare negrul underdog in fata redneckului ignorant, stereotipul americanului.

      (Citează)

  27. Ioana: pai dacă tot vrem președinte sexy si simpatic, io am 2 propuneri: Colin Farrel si Channing Tatum! Merge?
    Obama are habar de economie cât am eu habar de crescut iepuri, adică deloc!
    Romney este exact opusul redneck-ului pe care vi-l imaginati voi! Omul este educat, familist, inteligent si mai ales om de afaceri! Este mormon, dar asta nu prea intereseaza pe aici! E credinta lui, si o respectam! Ama ca pentru europeni e o problema, e de inteles! Europa are o problema cu aproape orice religie! banuiesc ca stii exceptia:))
    Sa înțeleg ca in Austria se vorbește austriaca si ca America are 57 state? Well, asta după spusele POTUS-ului! Dacă vrei sa ai fun, citește gafele lui Biden! :)
    Hai, te rog eu frumos, nu-mi spune de francezi si opiniile lor politice! Au votat un președinte care vrea sa impoziteze cu 75% tot ce e peste un milion! Cehii mi se par de bun-simt, dar pentru ca nu le stiu mentalitatea, nu comentez! Totuși care e legătura cu Cehia si EU, de ce e relevanta pentru opiniile lor politice?
    Nu știam ca europenii au o problema cu americanii! Si dacă motivul e cel prezentat de tine, e cea mai mare ipocrizie! După ce europenii au trăit fără limite, socialist si material vorbind, acuma au o problema ca americanii nu strâng cureaua! Ha, ce chestie! :) iti spun sigur ca americanii au strâns cureaua! Si de aia vor pe cineva responsabil fiscal!
    Intr-adevăr mentalitatile sunt diferite, chiar foarte diferite! De asta nu se înțelege mare lucru din ce sunt republicanii! In mare e cam așa: responsabilitate personală, guvern mic, taxe rezonabile. Plus șanse egale, dar nu același output!
    Citește comentariile la ultimul post a lu’ Zoso despre violenta conjugala! Inimaginabil ce mentalitate de animale! Citește orice articol care a produs comentarii, din forumuri, ziare, bloguri, si o sa vezi “educația” românească in acțiune! Trist!
    Have a nice weekend!

      (Citează)

  28. aurica geamantan

    08/11/2012 la 11:53 PM

    Diana: stiu ca eu am promis sa nu mai comentez pe aici (scuze, radu). Dar, na, old habits die hard (cum ziceti voi, “americanii”). One way or the other, imi pare rau ca nu am prins discutia mai din timp, cred ca erai un interlocutor bun. rezum la a iti da dreptate: Obama a pierdut pe mana lui :P! Welcome to the real world…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus