un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mouse-ul căruia îi poți schimba dimensiunea

16 Oct 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii


Ştiţi mouse-ul Saitek Cyborg RAT 7? E un mouse de gaming a cărui formă poate fi schimbată pentru a se potrivi perfect pe mâna ta.

L-am văzut la un eveniment şi mi-a plăcut sistemul. Îl poţi regla aproape pe toate direcţiile, mărindu-l sau micşorându-l din şuruburile sale pentru a-l adapta mâinii şi poziţiei tale. Îi poţi modifica şi greutatea prin adăugarea de mici elemente suplimentare.

Pe lângă această construcţie inedită, se laudă cu 6400 dpi, 7 butoane, mod precision aim pentru momentele când ai luneta în mână şi alte funcţii astfel încât, din câte ştiu eu, este cel mai tare mouse de gaming acum. Posibilitatea de a-l modifica pe toate direcţiile posibile astfel încât mâna să stea confortabil pe el îl face, în opinia mea, mai bun decât orice Razer sau Logitech de gaming.

Din păcate, faptul că e de gaming înseamnă şi că se conectează la calculator prin cablu, ceea ce n-aş vrea să mai fac, deci nu-i pentru mine. Dar tare mi-ar plăcea un mouse pe care să-l pot mări şi micşora după forma mâinii mele.

Îl găsiţi la Evomag sau Marketonline, dar costă ceva.

    4 comentarii

  1. Daca vrei mouse-uri de gaming dar care sa-ti fie utile si in viata de zic cu zi uiate la gama Razer . Au si ei un model asemanator care are si varianta wireless sa nu mai zic de suportul software care e net superior oricarui alt brand in momentul de fata . Au varianta cloud unde poti sa-ti salvezi diferitele setari / macrouri ca sa le poti avea oriunde pe orice pc .

      (Citează)

  2. O sa razi daca vezi un Razer naga care are 17 butoane facut pentru jocurile mmo . E mare , are varianta wireless si eu il folosesc la toate programele cu care lucrez + windows . Poti sa faci absolut orice macrou iti trece prin minte prin windows , jocuri , shortcuturi in programe gen photoshop , program de editare video etc etc . Poti sa pui bind pe orice buton si daca zici ca ti se pare prea complicat sa faci macrouri are functia de record care iti inregistreaza comanda pe care o vrei si dupa o executa .

    La ce vrei tu nu se merita sa dai cei 300 de ron pe el dar iti spuneam ca o alternativa mult mai buna la ce ai pus tu pe blog .

      (Citează)

  3. Il am de un an. Din cand in cand da rateuri (nu mai merge axa X sau Y) si trebuie trantit ca sa-si revina. Cred ca s-ar rezolva cu un reflow.

    Cel mai tare imi place la el pinky rest-ul (pentru degetul mic), care face miscarile pe pad mult mai lejere.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus