un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

iPhone 5 va fi vândut de Vodafone din 2 noiembrie

26 Oct 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Era oarecum de aşteptat, după ce Apple a nominalizat ziua de 2 noiembrie ca fiind dată de lansare pentru iPad 4 şi iPad Mini şi în România. Mi se părea normal să deschidă şi distribuţia oficială de iPhone 5 tot atunci.

Vodafone România anunţă că noul iPhone 5, cel mai uşor şi subţire terminal din gama iPhone, va fi disponibil clienţilor săi din 2 noiembrie 2012.
Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.vodafone.ro/iphone.

Pe site-ul vodafone.ro/iphone se pot lansa deja precomenzi pentru iPhone 5 cu toate variantele sale de stocare. Preţurile pornesc de la 299 de euro cu conectare și abonament iPhone 59 pe doi ani, la 59 de euro lunar, unde primeşti 1,5 GB trafic lunar, 500 de minute naţionale, 3000 în reţea şi o tonă de SMS-uri şi MMS-uri. Sunt disponibile şi alte combinaţii de abonamente Mega şi iPhone, putând să alegi între un abonament mai mic, dar preţ pe telefon mai mare sau invers.

Sunt disponibile şi pachete de oferte pentru cei care sunt deja clienţi Vodafone şi vor o prelungire contra unei oferte bune. Preţul fără conectare este de 739 euro. Cei care fac precomanda vor primi 50% mai mult trafic pe mobil, din câte am înţeles.

Update: și Orange îl are la precomandă, iar Cosmote n-a afișat prețurile.

    6 comentarii

  1. Sincer, vreun motiv pentru care pretul atat liber cat si la contract e cu cativa zeci de euro peste pretul din Germania, sa zicem ? Tie cum ti se par ?

      (Citează)

  2. Sincer, vreun motiv pentru care pretul atat liber cat si la contract e cu cativa zeci de euro peste pretul din Germania, sa zicem ? Tie cum ti se par ?

      (Citează)

  3. eu nu inteleg cum orange ofera acelasi numar de minute si smsuri dar au NET NELIMITAT la un abonament (pantera 49) care e mai ieftin cu 10 euro fata de abonamentul vodafone… imi pare rau de vodafone, sunt abonatul lor de vreo 10 ani, dar la anul dupa ce imi expira contractul cred ca voi pleca de la ei.

      (Citează)

  4. Cum adica precomanda? Inainte de a face comanda mai trebuie sa fac o precomanda? Si cum trebuie sa sune o precomanda? Ce trebuie sa contina si care e poanta cu precomanda ca nu ma prind?

      (Citează)

  5. precomanda, adica e un produs pe care nu il au in stoc si ti-l vor aduce tie special :)

      (Citează)

  6. Abia astept sa apara in magazin. Il astept demult. Se pare ca a mai ramas o zi:)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus