un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

De ce face Sima public totul?

16 Oct 2012  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Nu înţeleg de ce Cristian Sima tot trimite “scrisori” în care spune lucruri confidenţiale despre clienţii săi.

OK, a fugit cu banii. Poate nici măcar cu banii, că aşa susţine. Poate banii pierduţi la burse îi poate da înapoi clienţilor prin vânzarea unor active, că aşa susţine. E treaba lui şi a clienţilor şi a autorităţilor.

Dar de ce “varsa fasolea” din străinătate despre clienţii săi? L-a întrebat cineva asta? De ce spune numele lor, câţi bani au investit fiecare, pe cine a refuzat şi pe cine nu? De ce dă detalii despre banii primiţi de Chireac şi împărţiţi politicienilor şi câţi şi-a păstrat acesta prin contul soţiei? Sima se afundă singur în probleme şi-şi câştigă antipatia şi mai mare a foştilor săi clienţi. Nu doar că le-a pierdut banii, dar le mai spune public şi secretele.

    3 comentarii

  1. obiceiuri proaste ramase de la secu!
    vrea sa arate ca are dosare promitatoare!
    cu toate ca are morcovu in kur se mai si scarpina

      (Citează)

  2. poate vrea să intre în PP-DD cu loc în senat pentru imunitate.

      (Citează)

  3. este simplu, a zis si el pe fata (intr-una dintre primele scrisori) de ce o face: ii e frica sa nu il mangleasca baietii…
    cand te-ai amestecat cu mafia din politica romaneasca trebuie sa cauti orice solutie sa nu ti-o iei in freza, si cea mai buna solutie in cazul lui pare a fi sa ii numeasca pe cei implicati, astfel incat sa existe deja suspecti in cazul in care pateste ceva…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus