un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Taximetristul n-a fost complice

5 Sep 2012  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Aţi tot văzut ştirile referitoare la violatorul care a ucis-o pe tânăra japoneză la puţin timp după ce a luat-o din aeroport. Taximetristul care i-a dus pe cei doi în pădure este cercetat penal pentru că a condus având permisul de conducere expirat. Doar pentru atât.

O acuzaţie de complicitate unde este? L-a lăsat pe un cunoscut ţepar şi pe o tânără neajutorată în pădure. Ce credea că se va întâmpla acolo?

Eu zic că toţi taximetriştii care stau cu japca în Otopeni îi cunosc bine pe teparii care aproape că smulg bagajele străinilor şi-i duc la câte un taxi pentru un preţ mult mai mare. Ştia ce fel de om e.

Sigur, are o scuză. E taximetrist, duce clienţii unde îi cer aceştia. Poate că nu ştie engleză şi nu ştie ce minciuni o fi turnat criminalul studentei. Poate ce şi-a luat banii şi nu i-a păsat ce se întâmplă în continuare, cu lui i-a ieşit combinaţia şi altceva nu conta.

“In acest context, inculpatul a urcat, impreuna cu victima, in taxi, condus de invinuitul Covali, insa au coborat dupa parcurgerea unei distante scurte, intr-o zona in care drumul este marginit, de ambele parti, de padure. Au fost observati in acel loc de catre conducatorul autoturismului taxi, invinuitul Razvan Viorel Covali dupa aproximativ doua minute, la marginea soselei, insa pe celalalt sens de mers, iar, doua zile mai tarziu, in acelasi loc, a fost descoperit cadavrul victimei”, arata sursa citata.

Yurika Masuno (20 de ani) a fost acostata, in seara de 15 august, in Aeroportul “Henri Coanda”, urcata intr-un taxi si dusa pana la marginea unei paduri din Corbeanca, unde a fost talharita, violata si ucisa. Principalul suspect in acest caz este Nicolae Vlad (26 de ani), un tanar de etnie roma care obisnuia sa racoleze clienti pentru taximetristii din zona aeroportului.

Am văzut că autoritățiile s-au apucat de razii și de curățat aeroportul imediat ce-am scris eu. Mă citește ministrul.

sursa: Hotnews.

    1 comentariu

  1. pai si ce-ai putea face in situatii asemanatoare daca erai in locul taximetristului? Bun, sa zicem ca stiai cam ce gen de om e ala, tepar si escroc. Dar e suficent? poti oare sa chemi politia preventiv, doar pe baza ca banuesti tu ca s-ar putea intapla ceva rau? risti sa cazi tu de fraier dupa aceea, mai ales ca politia nu s-a implicat pana de curand sa curete parazitii de pe aeroport. Probabil ca primeau si taxa de protectie.
    Bine, pe taximetrist l-a durut fix in cot desi probabil banuia ca o sa se intample ceva nasol. Legal vorbind, nu poate fi acuzat de ceva. Moral, e discutabil.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus