un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ce pățești când te grăbești

10 Sep 2012  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Inspirat din fapte reale…

CU MAŞINA

  • Trebuie să pui benzină. Te-ai gândit că vei pune la următorul drum. Următorul drum este mereu unul urgent atunci când eşti pe rezervă.
  • În faţa ta e o maşină de “Şcoală”. Când se pune verde, şoferul calează motorul, îl reporneşte după câteva secunde şi merge cu viteză foarte mică înainte. Trei melci te depăşesc pe trotuar, plus o ţestoasă. Prinzi încă un semafor în aceeaşi intersecţie, deşi erai a 5-a maşină la coada primului. Pe banda doi au trecut cel puţin 20 de maşini.
  • E ora de vârf în trafic. De obicei este la ora 18, dar azi ora de vârf e la ora la care te grăbeşti tu.
  • Pe toate trecerile de pietoni care-ţi ies în cale traversează cineva. Numai babe cu cârje, mergând cu mare greutate înainte.


CA PIETON

  • În grabă, uiţi să iei ceva important cu tine. Te întorci de la lift sau din faţa blocului, dar s-au mai scurs 2 minute.
  • Cartela de metrou s-a ascuns în cel mai obscur colţ al poşetei sau în buzunarul în care n-ai ţinut-o niciodată până acum. Asta dacă nu o cumperi pe loc stând la coadă, iar persoana din fața ta nu mai șție în ce buzunar are banii.
  • Auzi uşile închizându-se chiar când cobori scările spre peron şi ajungi pe acesta fix când trenul pleacă din staţie. Dacă nu te-ai fi întors în casă după acel lucru uitat, nu ratai trenul.
  • Următorul metrou vine peste media de timp dintre două trenuri.
  • Te întâlneşti cu un cunoscut. Nu te-ar crede dacă doar îl saluţi rapid şi îi spui “îmi pare rău, dar sunt foarte grăbit”, aşa că stai 3 minute cu el întrebându-l unde mai lucrează şi dacă s-a căsătorit. După 3 minute e considerat ok să spui “hai că mai vorbim, trebuie să ajung urgent la…”
  • Cazi flat on your face, împiedicându-te de propriile picioare. Ce? Doar mie mi s-a întâmplat?

Se dă câte un punct pentru fiecare situație. Cine strânge cele mai multe într-o singură zi câștigă.

    4 comentarii

  1. mi-a placut vorba cu melcul :)

      (Citează)

  2. La mine se mai intampla o faza.Apare cam la 99% din cazuri. Cand sunt intr un mall,indiferent care si ajung la casa,indiferent ce casa aleg,la casa respectiva se intampla ceva.Cineva a luat un produs care nu are cod sau nu la cantarit, sa terminat banda din casa de marcat,cade curentul,nu se citeste codul de bare de pe cartela cuiva,etc. Daca alegeam alta casa eram iesit de mult.Am ajus sa ma amuz de faza asta,cateodata cand ajung la casa doamna isi cere scuze de intarziere iar eu zic…”nu e vina d-voastra, eu sunt de vina”..ea ma priveste mirata..!?….

      (Citează)

  3. simplu_cetatean

    11/09/2012 la 9:13 AM

    Avem si o groaza mocaiti in trafic. Abia se tirie.

      (Citează)

  4. Cu bicicleta:
    – nimic :D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus