un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Moderez la Webstock

28 Sep 2012  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Update: Urmăriți webstock.ro, @webstockro, Facebook.com/webstock, folosiți #webstock2012. La Webstock vor vorbi și Eduard Novak, ciclistul medaliat cu aur la Olimpiadă și Cristian Gog, medaliat cu aur la ProTV. Also, concursuri.

Ca moderator, ca badge cu Moderez la Webstock nu exista :P

Astăzi moderez o discuţie la Webstock despre “What’s Next în Mobile”. Este după-amiază şi în paralel cu ea este şi o dezbatere între Zoso, Arhi, Chinezu şi VisUrat, aşa că nu pot decât să sper că va fi cineva şi în sala mea, mai ales că vorbitorii au ce spune:

Ionuţ Bălan (Industry Analist)
Dan Matei (Developer)
Mihai Sfrijan (King.com)
Dimitris Sideridis (MoMobi)
Cristian Loloiu (Fillr)

Ionuţ Bălan nu este doar “analist”, ci scrie acum și pe Mobzine.ro practic imaginea revistei CHIP, unde conduce laboratorul de testare. A văzut atâtea lucruri şi a participat la atât de multe lansări interne şi internaţionale încât cu siguranţă are o viziune bună asupra viitorului pieţei mobile.

Dan Matei avea, acum un an, 39 de aplicaţii în Nokia Store şi peste 5 milioane de downloaduri, fiind în topul dezvoltatorilor. Să vedem ce spune un an mai târziu.

King.com este un site uriaş de jocuri “lejere”, integrate în social media, chiar şi pe Facebook fiind în topul dezvoltatorilor. Cu 40 de milioane de jucători şi birouri în 9 oraşe europene şi americane, abia aştept să văd ce va prezenta Mihai Sfrijan despre direcţia în care se îndreaptă platformele mobile.

Dimitris Sideridis de la MoMobi este un dezvoltator de aplicaţii de toate tipurile, în special mobile. Dezvoltarea acestei secţiuni este determinată de cererea pieţei şi îmi închipui că el va putea spune cel mai bine ce anume îi solicită clienţii.

Nu în ultimul rând, Cristian Loloiu face parte din echipă care a dezvoltat jocul de mare succes Fillr, cu care au câştigat ediţia din 2011 a maratonului de programare Nokia Qt Web Developers şi marele premiu de 10.000 de euro, ba chiar mai mult. Un Windows Phone mai târziu, să vedem ce are de spus despre platforma Microsoft + Nokia.

    1 comentariu

  1. Mersi de prezentare Radu. Cu un singur amendament: dupa 13 ani petrecuti la CHIP am decis ca e momentul sa fac altceva :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus