un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cel mai mare eveniment pentru bicicliști

29 Sep 2012  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Weekendul acesta, în Parcul Izvor, se desfășoară o super-adunare de bicicliști, cu tot felul de evenimente organizate pentru ei. Păcat că nu sunt în București (mă duc la școala foto F64, despre care vă voi spune mai multe după ce ajung acolo), că tare interesant sună.

Mai jos aveți detaliile primite pe email, linkuri la site-uri și program.

Cel mai mare eveniment velo de ciclism urban din Romania va avea loc in acest weekend, in parcul Izvor din Capitala.
Bike Fest este un eveniment realizat cu scopul consolidarii comunitatii de biciclisti si promovarii bicicletei ca mijloc de transport alternativ. In cele doua zile de eveniment, organizatorii au pregatit o serie de activitati dedicate sarbatoririi bicicletei si biciclistilor urbani.

Cele doua zile de Bike Fest aduc evenimente si activitati care demonstreaza ca mersul pe bicicleta este un stil de viata. Astfel, sambata, evenimentul principal este Pentathlonul – competitie cu cinci probe, dedicata biciclistilor amatori care vor sa demonstreze ca sunt cei mai buni biciclisti urbani. Duminica, organizatorii le propun participantilor un maraton sportiv marca World Class Romania – Fall Kick Off, adica patru ore de cycling si sase ore de antrenament sportiv intens.
In afara de cele doua evenimente sportive, iubitorii de biciclete mai pot gasi in parc activitati pentru toate gusturile:

Femeia pe bicicleta reprezinta o serie de activitati cu si despre femei adusa in parcul Izvor de Skirt Bike, impreuna cu Wood be nice – atelier ce transpune fotografii pe lemn, Turific – veloartistul croitor, Simcute si Chichiridice – bijuterii si obiecte handmade.

Pentru cei care isi doresc sa isi vanda bicicleta sau sa cumpere una la mana a doua, pentru cei care vor sa isi personalizeze bicicleta, zona de « Talcioc », organizata de Portocala Mecanica si BitaColor ii asteapta pe cei interesati pe 29 si 30 septembrie in Izvor.

Cei mici sunt si ei asteptati in parc, cu ateliere creative, teatru si competitii care ii vor ajuta sa invete sa se descurce pe bicicleta, prin oras. Asociatia ROI si Creative Arts vor avea grija sa ii distreze si sa ii invete multe lucruri utile.

Pe parcursul celor doua zile de eveniment, vor fi organizate demonstratii de x-treme biking, iar cei care isi doresc sa invete miscari, cei de la Freerider vor fi acolo pentru a le explica ce au de facut.

La cortul de Dezbateri vor veni sa-si spuna povestea Lari si Vladimir (Away to Norway), Florin Georgescu (Vezidincolo de limite), Daniel Sardan (Prima Evadare) si multi alti oameni cu experiente incredibile.

Sambata seara, George si Victor, urmati de Micutzu vor face stand-up. Ziua va fi incheiata de concert Just another lie si proiectii de filme despre biciclete. Duminica, spre seara, trupa FREEZE va face un show de improvizatie iar apoi biciclistii sunt invitati la concert Cuantune.

Mai multe informatii legate de eveniment, regulamente sau program pot figasite pe: www.ivelo.ro/bikefest sau pe pagina de Facebook: www.facebook.com/BikeFestRomania

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus