un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Se apropie Webstock 2012

13 Aug 2012  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Anul trecut, la Webstock 2011, am ţinut o prezentare despre cum vor evolua gadget-urile în viitor. Anul acesta cred că stau cuminte şi mă uit la ce zic alţii, pentru că sunt multe lucruri interesante de auzit şi înţeles.

Webstock 2012 va începe cu două conferinţe succesive, ce îşi propun să aducă un mix al celor mai eficiente instrumente, strategii de promovare şi oportunităţi din social media, completate de informaţii de ultimă oră despre tehnologiile şi aplicaţiile din domeniu. A doua parte a conferinţei va include trei micro-evenimente derulate în paralel, ce vor aborda subiecte majore din online despre reţelele sociale, blogging şi viitorul tehnologiei.

Evenimentul va fi transmis şi anul acesta live pe Internet. Cei interesaţi să participe pot solicita o invitaţie gratuită, în limita locurilor disponibile, la adresa: www.webstock.ro

Pentru a fi la curent cu ştirile despre Webstock, urmăriţi atât site-ul www.webstock.ro, cât şi contul dedicat de pe Twitter (twitter.com/webstockro) sau pagina de Facebook (facebook.com/webstock).

Plus premii pentru campanii şi idei bune în social media, la care companiile se pot înscrie deja pentru jurizare. 28 septembrie 2012, la Marriott, cu Evensys și Vodafone.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus