un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Revenind la Domino’s Pizza

14 Aug 2012  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Continuând periplul prin pizza bucureşteană mă simt nevoit să revin la Domino’s Pizza. E cel mai mare lanţ de “pizza cu livrare” din lume şi are şi vreo 5 puncte de lucru în Bucureşti. V-am mai scris despre ei.

Am luat multe pizza de acolo, dar din păcate doar trei au reţete care să mă atragă în mod special (Extravaganzza, Rustică şi Mexicană). Îmi place mai mult oferta Fabio Pizza, cu zeci de “modele” pe care le-aş încerca.

Totuşi, la Domino’s e de admirat că, fiind un lanţ mare cu forţă financiară zdravănă, s-au întins binişor în Bucureşti și au mereu oferte şi combinaţii avantajoase, ceea ce doar la alte nume mari precum PHD, Trenta şi Jerry’s mai vezi.

Ce-mi place mie:

  • două pizza medii la 39 de lei. Oricare pizza. O Extravaganzza medie costă doar ea 33 de lei, aşa că oferta aceasta e chiar bună. Iei cu 39 de lei ceea ce în mod normal costă vreo 60 de lei.
  • acum au introdus posibilitatea de a comanda online. Încă n-am testat-o, dar prefer oricând să economisesc nişte conversaţii telefonice lungi, dând 2-3 clickuri în schimb. Urăsc schimburile de replici de genul “bună ziua, aş vrea să comand o pi…” “daţi-mi numărul de telefon!!!” “ştiţi, întâi aş vrea să întreb dacă mai e valabilă promoţia…” “TELEFONU’!”
  • oferte în magazin, ca să se simtă bine şi cei care aleg să-şi ridice pizza de acolo
  • aripioare foarte bune, depăşite doar de cele de la Jerry’s Pizza
  • 40% reducere dacă e ziua ta de naştere sau de nume şi ridici pizza din magazin. Faci cinste cum trebuie la colegi.

 

    8 comentarii

  1. Sunt preferatii mei. Pe Viorele ajung in 15min.

      (Citează)

  2. “Desigur, nu sunt şi românce acolo. Ele sunt pe la un big mac sau un crispy, dar cu cola light desigur.”

    Desigur, nwradu nu e la sala de forta, e la un restaurant mancand pizza. :))))))

      (Citează)

  3. @UnuL

    Cum pot sa intru in posesia unui autograf de-al tau?

      (Citează)

  4. Este singura pizza din Bucuresti pe care o poti manca si a doua zi daca mai ramane ! Ador blatul lor pufos , dar e super gustos si cel cu oregano . Bune ofertele (eu o ridic de la ei ca sunt in spatele blocului) . Mexicana cu extra jalapeno si Carnivora sunt 2 din cele mai bune pizza pe care le au .

      (Citează)

  5. h3h3h3h3hh3h3

      (Citează)

  6. Poti sa incerci si TrentaPizza!

      (Citează)

  7. Trenta e gunoi. Trenta au fost buni acu’ ceva ani cand au aparut.

      (Citează)

    • Am uitat sa zic partea cea mai buna. Poti sa comenzi o pizza la care jumatate sa fie de-un fel, jumatate de alt fel. De exemplu o pizza la care jumatate sa fie mexicana, jumatate rustica. Treaba asta e geniala.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus