un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Melodia ta la matinalul Magic FM

3 Aug 2012  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Dacă sunteţi ca mine, atunci ascultaţi radioul dimineaţa în maşină, în drum spre muncă, şi poate şi la birou, unde e o sursă bună de câte-o ştire rapidă şi câte-o melodie la care cineva din birou să exclame “aaah, ce mişto e asta!”.

Un matinal bun este greu de găsit. Unii au muzică de club. Dimineaţa. Alţii spun glumele pe care le-am citit deja pe alte site-uri.

Cei de la Magic FM mi-au făcut o surpriză plăcută: mă lasă să aleg eu una dintre melodiile care va fi difuzată în timpul matinalului de 3 ore prezentat zilnic de Liana Stanciu şi Raul Brebu. Difuzează multă muzică și puține vorbe, de ce nu ar apela şi la alţii pentru inspiraţie în alegerea pieselor?

De fapt, orice blogger poate propune o melodie accesând pagina Magic FM. Tu o propui, Magic FM o dă pe post, ba chiar poate îţi spun prezentatorii şi numele şi adresa blogului, ca să afle toată ţara cine-a avut ideea.

Aşadar, zilele acestea, fix la ora 9:45, dacă auziţi un U2 – Beautiful Day, să ştiţi că eu am ales-o. Mi se pare potrivită pentru dimineaţă, cu un mesaj optimist, începe mai lent şi termină în forţă, cât să-ţi dea energie pentru o zi bună.

    3 comentarii

  1. Sincer sa fiu, pentru vremurile astea as prefera http://www.youtube.com/watch?v=geHLdg_VNww

      (Citează)

  2. Mie imi suna in cap astazi dimineata Let It Rain, mai ales ca se vedeau niste nori in zare.
    http://www.youtube.com/watch?v=IHj8SrH8LSU

      (Citează)

  3. http://www.youtube.com/watch?v=RIZdjT1472Y o ascult chiar acum, din nou. piesa lor noua am ascultat-o la radio guerrilla, dimineata :) cine-a zis ca nu se mai merita sa stai pe FM?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus