un blog de Radu Dumitru

Canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru și youtube.com/NwraduBlog ••• Știri despre Ucraina

Final Fantasy 7 remake

2 Aug 2012  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Aţi jucat Final Fantasy 7? A fost unul dintre cele mai bune jocuri făcute vreodată, cu o poveste extraordinară şi personaje pe care nu puteai să nu le îndrăgeşti. Probabil că nu mulţi ţineţi minte acest joc, fiind apărut pe vremea procesoarelor 486 în 1997.

Square Enix îl reface pentru PC, cu grafică şi sunet adus la calitatea zilei. Cloud şi sabia lui gigantică vor lupta din nou împotriva lui Sephiroth.

Apropo, Darksiders 2 apare pe 14 august. Vreau!

  2 comentarii

 1. Filmul Final Fantasy Advent Children l-ai vazut?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus