un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Eu știu mereu în mașina cui mă urc

17 Aug 2012  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Faza asta cu Mona Pivniceru în maşina lui Năstase pute de la o poştă. Cum adică nu ştia a cui e maşina?

Judecătoarea Mona Pivniceru susţine că a fost luată de acasă de Mariana Alexandrescu, consilier pe probleme juridice al lui Adrian Năstase, şi că nu ştia a cui este maşina. Ea a precizat că ştia că Mariana Alexandrescu lucrează la Parlament şi a ajutat-o cu “formularistica” la legea unificării practicii.

Judecătoarea afirmă că nu ştie cine se afla la volanul maşinii. “Eu ştiu cine era şofer? Era dansa care se ducea spre casă şi m-a luat şi pe mine. Era un şofer la maşină, nu ştiu cine, nu am făcut cunoştinţă cu el”, a continuat ea.

Aha. Deci a luat-o o prietenă cu maşina, iar dna Pivniceru n-a întrebat cine e la volan. Bănuiesc deci că prietena ei umblă mereu cu şofer, încât stimată doamnă nu s-a mirat că dintr-o dată se găseşte pe bancheta unui Audi de lux, condus de un şofer, fără să o mire acest lucru încât să întrebe, măcar de politeţe, “mişto maşina, a cui este?”.

Pe de altă parte, dacă Mariana Alexandrescu chiar era prietena ei, ar fi ştiut deja ce maşină are. Apariţia prietenei cu o maşină de lux cu şofer n-ar fi atras măcar o întrebare despre limuzină? Pe mine, de exemplu, dacă vine într-o zi un prieten cu un alt vehicul decât de obicei şi descopăr că are şi şofer imediat îl întreb “ce faci mă, ce-i cu maşina asta?”.

Cine era Mariana Alexandrescu, prietenă? “Consilier pe probleme juridice al lui Adrian Năstase”. Dar desigur, dna Pivniceru nu avea nici o idee că se asociază cu Năstase prin aceasta prietenie, darămite urcându-se într-o limuzină străină fără să întrebe, măcar de curiozitate, a cui este. Aşa-i în lumea lor, limuzinele cu şofer deja sunt banalităţi.

Mă gândesc şi că atunci când faci parte din CSM ai mai multă grijă cu cine te însoţeşti, în casa şi în maşina cui intri, nu? Ce naiba, sunt vedete de cancan care au grijă să nu fie văzute bând suc X când ei fac reclamă la marca Y. Tu, că magistrat de cel mai înalt nivel, n-ai grijă să nu fii văzută cu un condamnat penal?

Sigur, e și cealaltă posibilitate. “Clanul Năstase” a vrut să schimbe o vorba cu un magistrat “suprem”, să încerce o intrare. Poate a mers, poate nu. Poate ca măsură de siguranță a fost și un fotograf prin preajmă, că o astfel de imagine iată că nu strică niciodată, întreaga carieră a Monei Pivniceru fiind acum umbrită. Îl mai țineți minte pe Geoană fotografiat la Vântu la poartă, în noapte, nu?

    6 comentarii

  1. Faza asta mi-a amintit de vizita lui Geoana :).

      (Citează)

  2. Nu s-au hotărât politicienii ăştia ai noştri dacă să mărească ciolanul ori să micşoreze haita! Încercarea de a băga la ciolaniadă pe o moldoveancă…maidaneză, fără pedigree… de familistă sau de cetăţeană de bază a comunităţii în care ar fi trăit, denotă lipsă de…resurse de orice fel, şi materiale şi de idei.

      (Citează)

  3. Totusi e vaccinata, e majora, face ce vrea, se urca in ce masina vrea si asa mai departe. Tu esti barbat si mai mult ca sigur pasionat de masini. Majoritatea femeilor nu dau 2 bani pe obiectele pe 4 roti si nu cred ca e prima masina luxoasa in care se urca si care-i nu-i proprietate personala. Probabil ca daca-si schimba prietena cerceii o intreba de unde au fost cumparati. Cred ca s-a facut prea mare tam pe un subiect de nimic.

      (Citează)

  4. Hai sa o luam altfel, ca doar exista bijectivitate in relatiile astea: asociatii liu Nastase sunt prieteni la catarama cu unii membri ai CSM.

      (Citează)

  5. Altfel, eu garantez pentru nwradu. E neam de securist El chiar asa face cand se suie intr-o mssina cu care nu te-a mai vazut: de unde o ai, cat a costat, a cui e, de ce are usile atat de mari, ce e cu mortul ala in portbagaj. Nu ii scapa nimic. Nu degeaba a fost angajat acolo unde a fost angajat.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus